Η Diesel γέμισε τη βιτρίνα της με «Μέλισσες»

Η Diesel γέμισε τη βιτρίνα της με «Μέλισσες»

Το κατάστημα της Diesel στο Golden Hall στόλισε την πιο πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με γοργό ρυθμό κλείνοντάς μας το μάτι και το κατάστημα της Diesel στο Golden Hall δε θα μπορούσε παρά να αντεπεξέλθει στο γιορτινό αυτό κάλεσμα.

Φανταστείτε πολύχρωμες γιρλάντες, χρυσαφένιες μπάλες, λευκές νιφάδες και φωτεινά λαμπιόνια και χαμογελάστε με το πιο λαμπερό σας χαμόγελο. Με αφορμή το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο πιο σύγχρονο mall της Ευρώπης, απολαύσαμε την Έλενα Παπαρίζου να το ανάβει και να κάνει ένα ξεσηκωτικό live που μας προκάλεσε να σιγοψιθυρίσουμε τα τραγούδια της κουνώντας ρυθμικά το πόδι και ακολουθώντας τη στο πνεύμα των ημερών.

Βέβαια, αν νομίζατε πως αυτή ήταν η μόνη έκπληξη που μας περίμενε στο γιορτινό Golden Hall κάνετε λάθος. Η Eλληνίδα star εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, ωστόσο και η βιτρίνα του καταστήματος της Diesel έκλεψε τις εντυπώσεις. Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε ζωντανά μοντέλα πόζαραν στη βιτρίνα του καταστήματος κάνοντάς μας αρχικά να σαστίσουμε και έπειτα να κλείσουμε πονηρά το μάτι.

Ο κλασικός χριστουγεννιάτικος στολισμός είχε δώσει τη θέση του στο μουσικό συγκρότημα «Μέλισσες» που υποδυόμενοι τον πιο ανατρεπτικό ρόλο πόζαραν με χάρη, χαιρέτησαν τους περαστικούς και ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο της δημιουργίες της Diesel. Εάν φέτος η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ξεκίνησε με τραγούδια, χορό και εκπλήξεις, αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια.

Diesel σε ευχαριστούμε που μας κακομαθαίνεις!