Η παρολίγον τούμπα της Salma Hayek

Η παρολίγον τούμπα της Salma Hayek

Η γοητευτική ηθοποιός μάλλον έχει αρχίσει να ξεσυνηθίζει τα ψηλοτάκουνα.

Την έχουμε συνηθίσει μέσα σε σέξι εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα και τονίζουν τις ζουμερές αναλογίες της και πάνω σε εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της. Τι κι αν έχει, όμως, διανύσει χιλιόμετρα πάνω σε τακούνια; Κάποια στιγμή όλες τρώμε την τούμπα μας και για την Salma Hayek αυτή η στιγμή ήρθε τις προάλλες, στο Παρίσι.

Η Μεξικάνα ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πόλη του Φωτός για την προώθηση της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Puss In Boots», όπου δανείζει την φωνή της στην πρωταγωνίστρια, μαζί με τον Antonio Banderas στον ρόλο του πρωταγωνιστή Παπουτσωμένου Γάτου. Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, όμως, η Hayek ήρθε αντιμέτωπη με μια αρκετά ντροπιαστική κατάσταση, την οποία δυστυχώς γι' αυτήν απαθανάτισαν όλοι οι παπαράτσι που βρίσκονταν τριγύρω.

Η Hayek έβγαινε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Παρίσι, μαζί με την 4χρονη κόρη της Valentina και τον Banderas, όταν ένα αναπάντεχο στραβοπάτημα με τα ψηλοτάκουνά της την έκανε να χάσει την ισορροπία της. Η ηθοποιός κρατήθηκε από το κιγκλίδωμα της πόρτας για να μην πέσει και παραλίγο να παρασύρει μαζί της και την μικρή Valentina που κρατούσε από το χέρι, ενώ ο Banderas δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει τι είχε μόλις συμβεί και έμεινε να παρακολουθεί το θέαμα.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την άτυχη αυτή στιγμή της Salma Hayek δεν θα έλεγε κανείς πως είναι και οι πιο κολακευτικές, και μάλλον ούτε και η ίδια θα θέλει να τις θυμάται. Παρόλα αυτά, η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν έχασε το χιούμορ και την αυτοπεποίθησή της, και το βράδυ στην πρεμιέρα της ταινίας έλαμπε μέσα στην σκούρα μπλε τουαλέτα της και τα θεόρατα μαύρα pumps της, κάνοντας τους πάντες να ξεχάσουν το άβολο συμβάν του πρωινού. Ο Antonio Banderas, πάντως, την κρατούσε σφιχτά από το χέρι. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις.