Ρία Μουρατίδη: Από την Αμερική σε σπάνια έξοδο με τη μαμά Νόνη Δούνια και τον αδερφό της
Η 19χρονη κόρη της Νόνης Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη σπουδάζει fashion business management στην Αμερική, αλλά όπως φαίνεται ο πρώτος χρόνος τελείωσε και οι διακοπές άρχισαν.
Μια σπάνια έξοδο σε νυχτερινό κέντρο έκανε πρόσφατα η Νόνη Δούνια με τα δύο παιδιά της, την Ρία (Ζαφειρία) και τον Στάθη.
Η σπάνια εμφάνιση της Νόνης Δούνια και με τα δύο παιδιά της
Όπως θα δεις η Νόνη Δούνια επέλεξε ένα πουκάμισο με λεοπάρ print, ενώ η Ρία που σπουδάζει fashion business management επέλεξε να δέσει ένα φουλάρι σαν τοπ, κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό και σίγουρα ιδανικό για τις πιο ζεστές βραδιές που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.
Η Νόνη Δούνια έκλεισε τα 53 και η Δανάη Μπάρκα εξήγησε με ένα ποστ γιατί θέλει να της μοιάσει
Αν και η Νόνη Δούνια έχει αρκετές φωτογραφίες στα social media της με τα παιδιά της, ενώ την έχουμε δει και σε εξόδους να συνοδεύεται από τον 20χρονο γιο της, αυτή ήταν μια σπάνια εμφάνιση για την κόρη της την Ρία, αφού η 19χρονη σπουδάζει στην Αμερική.
Απ’ ότι φαίνεται όμως έχουν ξεκινήσει μάλλον οι καλοκαιρινές διακοπές, αφού η Ρία παρευρέθηκε και σε άλλο event με τη μαμά της μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, συναντώντας μάλιστα και την Υβόννη Μπόσνιακ.
Σε συνέντευξη που είχε δώσει η 19χρονη την περσινή χρονιά στο περιοδικό ΟΚ! και πριν ξεκινήσει τις σπουδές της στην Αμερική είχε πει σχετικά με το πώς ονειρεύεται το μέλλον της:
«Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο. Προσπαθώ να ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή που περνά. Στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου προτεραιότητα έχουν οι σπουδές μου. Με δέχτηκαν στο fashion institute of technology στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσω fashion business management.
Θα ήθελα να εστιάσω σε αυτό, αλλά ταυτόχρονα και να περνάω καλά και να εξερευνώ τον κόσμο γύρω μου. Αργότερα, όταν πλέον ολοκληρώσω τις σπουδές μου, ιδανικά θα ήθελα να κάνω μια δουλειά που θα μου δίνει χαρά. Απλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να οριστικοποιήσω το τι ακριβώς».
Όσο για το πόσο αυστηρή είναι η Νόνη Δούνια σαν μαμά, η Ρία είχε πει:
Το ότι είναι αυστηρή ισχύει, αλλά πάντα με μέτρο και ποτέ άδικα. Και μόνο σε σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον μας, για παράδειγμα, το σχολείο και η συμπεριφορά μας. Μεγαλώνοντας, όμως, δεν ένιωσα ποτέ πως ήταν υπερβολικά αυστηρή ή άδικη μαζί μου. Αντιθέτως, όσο περνάνε τα χρόνια καταλαβαίνω πως με το να είναι αυστηρή για συγκεκριμένους λόγους μάς βοήθησε να μεγαλώσουμε με αρχές και μας έμαθε να εκτιμάμε όσα μας δίνονται.
Με τη σειρά της η Νόνη Δούνια είχε πει σε συνέντευξή της πως ναι μεν οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους αλλά δεν γίνεται να είναι φίλοι τους.
Είναι καλό να έχουμε καλή σχέση επικοινωνίας και να λέμε πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν θα είναι οι φίλοι μας τα παιδιά μας, είμαστε οι γονείς τους. Είμαστε εκεί για να τους διδάξουμε, πράγματα τα οποία θα τους βοηθήσουν στη ζωή τους και πολλές φορές κάποια από αυτά μπορεί να είναι και αρνητικά.
