Η συνέχεια των μοντέλων των 90's : Η Βικτώρια Δέλλα & άλλες 5 κόρες στα χνάρια των μαμάδων τους

Κατερίνα Μπούσιου
Η συνέχεια των μοντέλων των 90's : Η Βικτώρια Δέλλα & άλλες 5 κόρες στα χνάρια των μαμάδων τους

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα, της Νόνης Δούνια, της Ειρήνης Σκλήβα, της Ιωάννας Λίλη και οι δύο κόρες της Κορίνας Στεργιάδου με στυλ μοντέλων, αλλά όχι απαραίτητα και με την ίδια επαγγελματική επιλογή των μαμάδων τους.  

Γωγώ Μαστροκώστα, Νόνη Δούνια, Ειρήνη Σκλήβα, Ιωάννα Λίλη και Κορίνα Στεργιάδου, σάρωσαν στις πασαρέλες στη δεκαετία των 90's, αλλά εκτός από την μεγάλη τους επαγγελματική επιτυχία σε μία εποχή μεγάλης προβολής και δόξας, γνώρισαν και την ευτυχία με την απόκτηση των παιδιών τους. Και οι 5 απέκτησαν κόρες και μάλιστα τις ξεπέρασαν σε ομορφιά και ταλέντο.

Η Βικτώρια, η Μαριτίνα, η Ρέα, η Μαλένα και η Ηλέκτρα ακολουθούν την οικογενειακή παράδοση

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο σύζυγός της Τραινός Δέλλας είναι από τα πιο cool ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρόλο που και οι δύο ως single απασχολούσαν διαρκώς τη δημοσιότητα, ως οικογένεια ζουν μακριά από την προβολή.

https://www.instagram.com/p/CIiGlPglmMY/

Με την 15χρονη σήμερα κόρη τους Βικτώρια να είναι το κέντρο του κόσμου τους και η έννοια τους. Η Γωγώ σπάνια μας έχει δείξει φωτογραφίες με την κόρη της και μόλις χθες το τόλμησε με ένα μικρό βίντεο όπου τραγουδούν μαζί. Η μικρή όπως βλέπεις έχει πάρει και τα χαρακτηριστικά του πατέρα της αλλά και της μητέρας της.

dellakoris.jpg

Το 1996 ήταν μόνο 18 ετών η Ειρήνη Σκλήβα όταν κατακτούσε με την ομορφιά της τον παγκόσμιο τίτλο της «Miss World». Θα μπορούσε να κάνει για πολλά χρόνια ακόμη μία σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό γιατί επαγγελματικά ήταν περιζήτητη, αλλά εκείνη αποφάσισε να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Η 19χρονη σήμερα, κόρη της Μαριτίνα Χυδήρογλου είναι η συνέχειά της. Μόνο στην ομορφιά, γιατί επαγγελματικά έχει επιλέξει σε επίπεδο σπουδών, τον χώρο των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ.

sklivakori.jpg

Η 17χρονη Ρία Μουρατίδη και κόρη της Νόνης Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη, έχει επίσης το στυλ της μαμάς της και αρκετή ομοιότητα και με τον πατέρα της. «Ευλογία να έχεις κόρη. Αν μπορούσα να δώσω κάτι στην κόρη μας, θα έδινα την αυτοπεποίθηση του να γνωρίζει την αξία της, τη δύναμη να κυνηγάει τα όνειρά της και τη σιγουριά της απέραντης αγάπης που έχει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Νόνη Δούνια. Περηφάνια πάντως και μεγάλη αδυναμία έχει και στον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο από την αδελφή του, γιο της Στάθη.

https://www.instagram.com/p/CsNnq54oRdJ/

«Δύο top models στο ίδιο σπίτι» λένε συχνά για την Ιωάννα Λίλη και την 16χρονη κόρη της Μαρία Ζαγοράκη. Μαμά και κόρη έχουν μία υπέροχη σχέση και μάλιστα το μοντέλο που γνώρισε μεγάλη δόξα στην καριέρα της, έχει δηλώσει πως έχει κάνει προσπάθεια για να μπει στο πνεύμα της νέας γενιάς: «Μπορεί να νιώθω ότι έχω μείνει χρόνια πίσω και σε κάποιες απόψεις ίσως είμαι οπισθοδρομική. Συζητώ με την κόρη μου και πάνω στην κουβέντα, ακούω εκφράσεις και λέξεις που δεν τις πιάνω, είναι της νέας γενιάς».

H Ιωάννα Λίλη πόζαρε με την 16χρονη κόρη της Μαρία Ζαγοράκη κι όλοι μίλησαν για 2 top models

https://www.instagram.com/p/ComDiHgAW-6/

Όχι μία αλλά δύο mini εκδοχές της έχει η Κορίνα Στεργιάδου. Περιττό να αναφέρουμε ότι και τα τρία παιδιά της οικογένειας Βλοντάκη - Στεργιάδου, έχουν την ομορφιά των γονιών τους, αλλά οι κόρες τους, Μαλένα και Ηλέκτρα, 19 χρονών και 18 αντίστοιχα, έχουν ακολουθήσει και τα χνάρια τους στο modeling.

https://www.instagram.com/p/CtZP9kPITWN/

Έχουν την ίδια μέρα γενέθλια με διαφορά ενός χρόνου και η μαμά τους, είχε δημοσιεύσει τον Νοέμβριο την ημέρα που γεννήθηκαν μία πολύ γλυκιά αφιέρωση για τη διπλή γιορτή: «Χρόνια σας πολλά. Όσο ζω, θα είμαι η φωλιά σας. Σας αγαπώ». Με την κολλητή της φίλη Αντιγόνη Κουλουκάκου να της σχολιάζει πως είναι κλασσική μαμά «κουκουβάγια».

https://www.instagram.com/reel/CzTAMlDI8iE/