Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τα λεγόμενά του στο Dancing on Ice

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τα λεγόμενά του στο Dancing on Ice

Μέσα από την εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο περιστατικό με την κριτική επιτροπή και τα λόγια που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του live.

"Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχε τέτοια ένταση όταν θα έμπαινα σε μια τέτοια τηλεοπτική εκπομπή, γιατί αυτό τελικά δεν είναι μόνο μια εκπομπή. Η ενέργεια που καταναλώνεις και που σπαταλάς και η προσπάθεια που κάνεις όταν μπαίνεις στον πάγο, σου κάνει τα νεύρα τσατάλια. Είχα νεύρα, το παραδέχομαι! Και βλέποντάς το ξανά και ξανά, είδα ότι ξέφυγα λίγο ως προς τον τρόπο. Όχι σε αυτά που είπα, δεν μετανιώνω γιʼ αυτά που είπα. Θα μπορούσα να το διατυπώσω με άλλον τρόπο».

Τι ήταν όμως εκείνο που τον πείραξε; «Καταρχήν πιστεύω ότι η βαθμολογία με αδίκησε. Έκανα κάποιες φιγούρες που δεν προσμετρήθηκαν. Και το άλλο ήταν το θέμα της Πάμελας. Εγώ εξέφρασα τη διαφωνία μου, αλλά στο κάτω-κάτω δεν θα τη σκότωνα. Την ξέρω δυο χρόνια την Πάμελα, είπα τη γνώμη μου. Και μάλιστα, μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ίδια, ότι το είπα μπροστά της. Γενικότερα όλοι είχαν τεράστιο πρόβλημα.

Έγινε ο κακός χαμός, γιʼ αυτό είπα ότι δεν θέλω να πω περισσότερα. Πρόβλημά τους, δικαίωμά τους, το σέβομαι. Είναι δικό του θέμα του καθενός το πώς θα αντιδράσει. Εγώ αντέδρασα έτσι. Το ότι βγήκα υπερβολικός είναι πάνω στην κουβέντα και την ένταση» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη προς τους τηλεθεατές μόνο για τον τρόπο που παρεκτράπηκε το θέμα, γιατί αυτό δεν ήταν παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά παιδιά».