Στο νέο post της Καινούργιου πρωταγωνιστής είναι ο Κουτσουμπής & το σχόλιο έρχεται από τον κουμπάρο

Στο νέο post της Καινούργιου πρωταγωνιστής είναι ο Κουτσουμπής & το σχόλιο έρχεται από τον κουμπάρο

Στην αγαπημένη της Πάρο βρίσκεται και αυτό το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου και μοιράστηκε νέες εικόνες.

Νέος αγαπημένος προορισμός για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, το όμορφο κυκλαδίτικο νησί, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκείνος.

Το φρεσκοαρραβωνιασμένο ζευγάρι ταξιδεύει εκεί σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και η παρουσιάστρια του Alpha δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές τους.

Paros my love

Το σημερινό photo dump, όπως και τα περισσότερα της Κατερίνας Καινούργιου έχουν πολλές εικόνες από τα καταστήματα που διατηρεί ο αγαπημένος της στην Αθήνα και στο νησί.

Μεταξύ αυτών των λήψεων, λοιπόν, ήταν και δύο φωτογραφίες της ίδιας με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, η μία από αυτές μάλιστα είχε κάτι κοινό με τη λήψη με την οποία πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει ότι αρραβωνιάστηκαν.

Μία αγαπησιάρικη, αλλά blur selfie τους μοιράστηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου με την ίδια να αγκαλιάζει τον αγαπημένο της και οι δυο τους να κοιτούν κατάματα τον φακό.

pankouts.jpg

Και οι υπόλοιπες φωτογραφίες ήρθαν υπό την εύγλωτη λεζάντα: «Paros my love»

https://www.instagram.com/p/DLfZy6zoMjU

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αρραβωνιάστηκαν και το σχόλιό της τα «λέει» όλα

Το σχόλιο του κουμπάρου

Τα σχόλια πολλά κάτω από την ανάρτηση, όμως αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς ήταν εκείνο του Ανέστη Ευαγγελόπουλου, κολλητού φίλου της μέλλουσας νύφης, ο οποίος, αποκαλύφθηκε πρόσφατα θα είναι και ένας από τους κουμπάρους του ζεύγους στον γάμο τους.

90.jpg

Χωρίς «πολλά πολλά», ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος, έγραψε «koubarakia» πλάι σε δυο φωτιές και η Κατερίνα απάντησε με καρδούλες.

1751215910065-142219162-10.jpg

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και ο πεθερός του δεν έχουν γνωριστεί ακόμη και η KatKen εξηγεί γιατί

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση, τον αρραβώνα και τον γάμο

Μιλώντας στο πρώτο επεισόδιο του Podcast του Ανέστη Ευαγγελόπουλου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πολλά από τα προσωπικά μυστικά της, όπως για παράδειγμα, πώς ξεκίνησε η σχέση με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και η πρόταση γάμου

«Για μένα η επέτειός μας είναι στις 24 Μαΐου, για τον Παναγιώτη δεν ξέρω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου γελώντας ενώ εξήγησε πως η σχέση τους εξελίχθηκε από φιλική.

«Ήμασταν φίλοι, μου έλεγε για την κοπέλα του, του έλεγα εγώ. Μετά, αφού χωρίσαμε, ήρεμα και απλά, ήρθαμε πιο κοντά όταν χωρίσαμε και οι δύο».

Όσο για την πρόταση γάμου; Δεν την περίμενε καθόλου, λέει η παρουσιάστρια και περιέγραψε το πώς έγινε.

«Είχαμε πάει στο Παρίσι 6 άτομα, 3 ζευγάρια και είχαμε κανονίσει να πάμε για φαγητό. Του Παναγιώτη του αρέσουν κάτι μέρη που δεν αρέσουν πολύ σε εμένα. Πολύ ψαγμένα, με περίεργα κρέατα. Ήταν ένα υπόγειο που με το ζόρι χώραγες… Ήταν πολύ στριμωγμένα, εγώ ήμουν μέσα στα νεύρα. Καθόμαστε εκεί και τα βλέπω όλα ωμά. Παθαίνω μια υστερία. Όπως πάει να πλύνει τα χέρια του και έρχεται από την τουαλέτα μέσα στο πιάτο μου βάζει ένα δαχτυλίδι.

https://www.instagram.com/p/DJNZXU2ops_

Το δακτυλίδι ήταν αυτό που είχα ονειρευτεί. Μου το άφησε πάνω στο πιάτο και του λέω "ψεύτικο είναι;”. Εγώ νόμιζα ότι με δούλευε. Μου το άφησε έτσι. Δεν περίμενα τίποτα. Φώναζαν οι φίλοι μου "she said yes” πριν πω το "ναι”. Συγκινήθηκα. Δεν είναι ότι δεν έχω δακτυλίδια, έχω 100 δαχτυλίδια και από τη μαμά μου, έχω πάρει και μόνη μου. Είναι η κίνηση και αυτό που σηματοδοτεί το συγκεκριμένο δακτυλίδι. Είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω αυτή τη στιγμή πάνω μου, είναι η επισφράγιση μιας αγάπης, το ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί μου. Εγώ στο μυαλό μου μπορεί να είχα ο Πύργος του Άιφελ να γίνει κατακόκκινος και να γράφει στον ουρανό "Marry Me”, αλλά όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι όλο και πιο απλή, οπότε ήταν πολύ ωραία. Ήταν μαζί μου και αγαπημένα μου πρόσωπα και περάσαμε φανταστικά. Μάλλον έπαθα τροφική δηλητηρίαση από τα ωμά κρέατα», περιέγραψε.

Όσο για τον γάμο; Η παρουσιάστρια στη συνέχεια αποκάλυψε πως ένας από τους κουμπάρους της θα είναι ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος.

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος κάλεσε τότε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος του αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο γάμος τους.

«Το πότε δεν είναι ακόμα σίγουρο. Θα είναι προς τον χειμώνα. Ο κουμπάρος ο ένας θα είσαι εσύ φυσικά. Να πω πού θα γίνει ο γάμος; Μάλλον στο Παρίσι. Ερωτεύτηκα την τρέλα της», είπε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.