Μούφα το διαφημιστικό της Lopez για την Fiat

Μούφα το διαφημιστικό της Lopez για την Fiat

Η JLo πληρώθηκε αδρά για ένα διαφημιστικό με βαθύ νόημα, το οποίο όμως φαίνεται πως δεν έγινε ποτέ.

Βλέποντας το νέο διαφημιστικό της Jennifer Lopez για το Fiat 500, το συναίσθημα και η επιστροφή στις ρίζες για έμπνευση και δημιουργία δεν μπορούν παρά να σε επηρεάσουν και να θαυμάσεις το όμορφο αποτέλεσμα.

Η Lopez επιστρέφει στο Bronx, στη γειτονιά που μεγάλωσε, και οδηγεί μέσα στους δρόμους του με το μικρό 500ράκι, λέγοντας: «Αυτός εδώ είναι ο κόσμος μου. Αυτό το μέρος με εμπνέει ώστε να είμαι πιο δυνατή, πιο έξυπνη και να σκέφτομαι πιο γρήγορα. Μπορεί σε εσάς να είναι απλώς δρόμοι, αλλά για μένα είναι η παιδική χαρά μου».

Ωραία και καλά όλα αυτά, φαίνεται όμως πως η JLo δεν επέστρεψε ποτέ στην «παιδική χαρά» της για τις ανάγκες του διαφημιστικού. Για την ακρίβεια, δεν πάτησε καν το πόδι της στη Νέα Υόρκη.

Ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως η διάσημη τραγουδίστρια, αντί να ταξιδέψει στο Bronx παρέμεινε στο Los Angeles και γύρισε τις σκηνές μπροστά από blue screen. Όσο για τις σκηνές που δεν μπορούσαν να γυριστούν σε studio, μια σωσίας της Jennifer πήγε στο Bronx για να τις γυρίσει και να ολοκληρωθεί το διαφημιστικό.

Θα έλεγε κανείς πως τα εκατομμύρια που πήρε από την Fiat για να κλείσει την συμφωνία θα ήταν αρκετά για να βρει λίγο χρόνο για ένα ταξιδάκι στην παλιά της γειτονιά, η οποία άλλωστε είναι και η πηγή έμπνευσής της, αλλά όταν έχεις να κάνεις με την JLo, τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό.