Ο γιατρός της Γωγώς Φαρμάκη μιλά για το εξιτήριο της απο το νοσοκομείο

Ο γιατρός της Γωγώς Φαρμάκη μιλά για το εξιτήριο της απο το νοσοκομείο

Μετά απο 21 μέρες όλα τελείωσαν ευχάριστα. Η Γωγώ Φαρμάκη χαίρει άκρας υγείας και σε λίγες μέρες θα είναι στο σπίτι της. Ο άνθρωπος που της έσωσε την ζωή μας μιλάει και διαψεύδει ό,τι ακούστηκε για μετεγχειρητικά προβλήματα.

Τέλος στις φήμες. Τέλος στις ανακρίβειες. Ακούστηκαν τόσα πολλά όλο αυτό το διάστημα που κανείς δε γνώριζε τι γινόταν μέσα στο νοσοκομείο. Η οικογένεια δε θέλησε να μιλήσει και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί και να μπει σε παιχνίδια εντυπώσεων. Η νεαρή κοπέλα που εκείνες τις μέρες ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές στην υποκριτική έπεσε αιμόφυρτη, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας την πυροβόλησε κατά λάθος κοντά στη βουβωνική χώρα. Αμέσως μεταφέρθηκε από τον ίδιο στο νοσοκομείο και έμεινε για αρκετό διάστημα στην εντατική. Σύμφωνα με τους γιατρούς της η ίδια σώθηκε από θαύμα. Αυτό είναι μέσα σε λίγες γραμμές το ιστορικό σε αυτές τις 21 μέρες που πέρασαν.

Σε πολύ λίγες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο και η υγεία της είναι πολύ καλή. Ο κ. Στάθης Τοχαταρίδης διευθυντής Β Χειρουργικής είναι αφοπλιστικός. " Όλα πάνε θαυμάσια. Σε λίγες μέρες η φίλη μου η Γωγώ θα είναι στο σπίτι της. Η Γωγώ έχει διαφύγει οριστικά κάθε κίνδυνο. Ήταν πολύ τυχερή, γιατί η διαδρομή που έκανε η σφαίρα, όταν την χτύπησε θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει επί τόπου. Εγώ λέω να πάει να πάρει κι ένα λαχείο, μόλις βγει από το νοσοκομείο. Είναι άψογη ασθενής και μου έκανε εντύπωση η αγάπη φίλων που μάλιστα συγκεκριμένα άτομα είναι εδώ μέρα νύχτα. Η πορεία και η εξέλιξη στην υγεία της με εξέπληξε ευχάριστα και κάθε μέρα είχαμε και από μια βελτίωση" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και διαβάσαμε για πρόβλημα στην κατάκλιση και πολλά άλλα, διαψεύδονται μέσα από το νοσοκομείο και η 26χρονη ηθοποιός έχει πολύ καλή διάθεση και προετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.