Η οικογένεια της Gwen Stefani άφησε το ροκ και φόρεσε τα καλά της

Η οικογένεια της Gwen Stefani άφησε το ροκ και φόρεσε τα καλά της

Η Gwen Stefani και ο Gavin Rossdale έβαλαν τα «κυριακάτικά» τους, πήραν τα παιδιά τους, και πήγαν να φάνε στα πεθερικά.

Είναι μία από τις πιο ροκ οικογένειες της διεθνούς showbiz και κάθε τους εμφάνιση χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα –τουλάχιστον- ρούχα, χτενίσματα και αξεσουάρ, όλα ταιριαστά με την αισθητική που πλασάρουν. Όταν όμως πρόκειται για την Ημέρα των Ευχαριστιών, ακόμα και η Gwen Stefani και ο Gavin Rossdale αποφασίζουν να γίνουν κανονικοί γονείς και να πάρουν τα παιδιά τους για ένα οικογενειακό γεύμα με τους παππούδες. Κατάλληλα ντυμένοι, φυσικά.

Για αρχή, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 5χρονος Kingston ντύθηκε από τη μαμά του με ένα τζιν σακάκι και παντελόνι, συνδυασμένα με ένα χαριτωμένο κίτρινο παπιγιόν, πουκάμισο και καζάκα, δείχνοντας πιο τσαχπίνης από ποτέ. Παρόλα αυτά, δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα All-stars του, γιατί όπως και να το κάνουμε, αν είσαι ροκ παιδί δεν κρύβεται.

Ο μικρότερος αδερφός του, Zuma, ήταν λίγο πιο casual και ανέμελος, με τζιν παντελόνι και σακάκι και ένα τεράστιο καπέλο στο κεφάλι του για έξτρα στυλ.

Από την άλλη, η μαμά Gwen επέλεξε μια πιο άνετη και χαλαρή εμφάνιση, φορώντας ένα oversized μάλλινο παλτό, ταιριαστή φούστα και μαύρο T-shirt συνδυασμένα με μαύρο κολάν και Vivienne Westwood μπότες, ενώ κουβαλούσε μια μεγάλη μπλε δερμάτινη τσάντα και μία μικρότερη παιδική, από την δική της σειρά Harajuku Mini kids.

Ο μπαμπάς Gavin, ωστόσο, παρέμεινε κομψός και πιο επίσημα ντυμένος για την μέρα, φορώντας μαύρο παντελόνι, λευκό κολλαριστό πουκάμισο, μπεζ μπλέιζερ και μαύρες δερμάτινες μπότες.

Δεν είναι να αναρωτιέται κανείς, λοιπόν, από ποιον πήραν το ξεχωριστό στυλ τους τα παιδιά.