Οι φάρσες του Φώτη Σεργουλόπουλου γοητεύουν την AGB

Οι φάρσες του Φώτη Σεργουλόπουλου γοητεύουν την AGB

Με μεγάλη επιτυχία έκανε άλλη μια φάρσα σε επώνυμο ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος στην απογευματινή εκπομπή του και όλα τα άτομα στο πλατό δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Θύμα του αυτή την φορά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Φώτης έπρεπε να καλέσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και να του πει να μην ξαναενοχλήσει τον δεσμό του, την Καιτούλα, γιατί το έχει παρατραβήξει τελευταία. Στόχος ήταν να ειπωθεί πέντε φορές η φράση "Φίλε ηρέμησε γιατί θα σου πετάξω μπουκετά σβουριχτά". Στο τέλος ξέσπασαν όλοι σε γέλια με την ήρεμη αντίδραση του καθώς όλοι τα συγκρατούσαν ώρα με αυτά που άκουγαν.

Ο Νίκος Τουρουντούς ( αρχισυντάκτης του Φώτης - Μαρία Live) στο τέλος του απογευματινού μαγκαζίνο έβαλε ποινή στον παρουσιαστή του να πάρει τηλέφωνο τον παρουσιαστή του "Πρωινό mou" και να τον φέρει σε δύσκολη θέση . Αφού κατάφερε να τον αναστατώσει και να τον αποπροσανατολίσει αποκάλυψε ποιος είναι και ο διάλογος ήταν ξεκαρδιστικός. Είναι μια αγαπημένη ρουμπρίκα της εκπομπής που δικαιώνει το δίδυμο Σεργουλόπουλου-Μπακοδήμου στα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι η πιο σταθερή εκπομπή σε τηλεθέαση με 15% στο νεανικό κοινό και ο Σταμάτης Μαλέλης δηλώνει ευχαριστημένος και δικαιωμένος που στήριξε το concept αυτό που την πρώτη χρονιά δεν πήγε πολύ καλά αλλά δύο χρόνια τώρα έχει σταθερά ανοδικές τάσεις.