Κάποιος να ξεματιάσει την Reese Witherspoon

Κάποιος να ξεματιάσει την Reese Witherspoon

Αν και, με όλα αυτά που τις συμβαίνουν τελευταία, μάλλον εξορκισμό χρειάζεται.

Δεν ξέρουμε ποιος έχει καταραστεί την Reese Witherspoon, το μόνο σίγουρα όμως είναι πως τους τελευταίους μήνες ο αγαπημένος της νόμος είναι αυτός του Μέρφι.

Η 35χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε σήμερα στους δρόμους του Brentwood στο Los Angeles με το μικρό της δάχτυλο του αριστερού χεριού μέσα σε νάρθηκα. Η Witherspoon ήταν όπως πάντα χαμογελαστή και φιλική απέναντι στους παπαράτσι, το μικρό της δαχτυλάκι όμως «φώναζε» μέσα από τους επιδέσμους.

Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν τόσο σημαντικό, αν δεν υπήρχε το ιστορικό των προηγούμενων μηνών με όλα όσα συνέβησαν στην αγαπημένη ηθοποιό του Hollywood.

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, η Reese χτυπήθηκε από αμάξι ενώ έκανε jogging στο Los Angeles, όταν μια 84χρονη οδηγός πέρασε αφηρημένη από μια διάβαση με 20χλμ/ώρα και την έριξε κάτω, τραυματίζοντάς την στο πόδι και στο κεφάλι. Ο εκπρόσωπός της τότε είχε δηλώσει πως η ηθοποιός είναι καλά και ξεκουράζεται στο σπίτι της και η ίδια η Reese ξαναβγήκε σε σύντομο χρονικό διάστημα για jogging και δουλειές, αντιμετωπίζοντας το όλο γεγονός με ένα πλατύ χαμόγελο, παρά το τεράστιο καρούμπαλο στο μέτωπό της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν λίγες εβδομάδες η PETA κατηγόρησε την Witherspoon πως ενέκρινε την κακοποίηση ζώων και την εκμετάλλευσή τους για εμπορικούς σκοπούς, όταν η διάσημη ηθοποιός απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι να κρατά μια πανάκριβη τσάντα από δέρμα πύθωνα. Ευτυχώς το θέμα λύθηκε γρήγορα, η Witherspoon παραδέχτηκε δημοσίως πως δεν είχε ιδέα για το ποιόν της τσάντας της, η PETA την συγχώρεσε και η τσάντα δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στα χέρια της.

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, και βλέποντας το τραυματισμένο δάχτυλο της Reese στις σημερινές φωτογραφίες, καταλήγουμε στο αρχικό μας συμπέρασμα. Κάποιος να ξεματιάσει την γυναίκα βρε παιδιά.