Ένα μοναδικό Xριστουγεννιάτικο party!

Ένα μοναδικό Xριστουγεννιάτικο party!

Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το παρόν στο πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ένας παραμυθένιος κόσμος ζωντάνεψε στην καρδιά της Αθήνας… χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν την πόλη, καλικάντζαροι, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και μια μεγάλη υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά και αναμνηστικά περίμενε μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το Opening Party στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» έκλεψε τις καρδιές όλων. Τα παιδιά κάθισαν στο τρενάκι και ταξίδεψαν μέχρι το Χωριό του Αι Βασίλη στη μακρινή Λαπωνία, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν στη Χιονόμπαλα, ανέβηκαν στη ρόδα, επισκέφτηκαν το Μουσείο Μαμούθ που βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανέβηκαν στο carousel, οδήγησαν στα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και δοκίμασαν τις ικανότητές τους στον πάγο.

Ανάμεσα στους επισκέπτες, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που επέλεξαν να περάσουν το απόγευμά τους μέσα στο μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Ανάμεσα τους η Μπέττυ Μαγγίρα με την μικρή της κόρη, η Εύη Αδάμ μαζί με τις κόρες της, η Νάνσυ Σπυράκου και η Τίνα Τόσκα, ο Τόνυ Δήμητρίου και ο Γιώργος Καραμέρος με τα παιδιά τους αλλά και μεγάλοι που έγιναν για λίγο παιδιά όπως η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Σύλβια Δεληκούρα και άλλοι.

Μια ιδανική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για όλη την οικογένεια, που θα διαρκέσει ως και τις 18/01/2012. Τα χαμόγελα, τα όνειρα και τα παραμύθια δε στοιχίζουν οπότε μια επίσκεψη στο ξεχωριστό αυτό μέρος θα αφήσει σίγουρα εξαιρετικές εντυπώσεις.