Νεφέλη Λιβιεράτου: Η ζωή στη Νέα Υόρκη και οι νέες φωτογραφίες με την αδερφή και τον σύντροφό της
Η Νεφέλη Λιβιεράτου μπορεί το τελευταίο διάστημα να μένει στη Νέα Υόρκη λόγω του μεταπτυχιακού της, βρίσκει όμως πάντα χρόνο για να βρεθεί με την αδερφή της και φυσικά το αγόρι της.
Η Νεφέλη Λιβιεράτου, η 25χρονη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, καθώς κάνει εκεί το μεταπτυχιακό της.
«Οι κόρες μου έχουν και οι δύο ταλέντο, η κάθε μία στον τομέα της. Η μεγάλη μου κόρη κάνει ένα μεταπτυχιακό στην Νέα Υόρκη και η μικρή ψάχνεται με τα τραγουδιστικά της στο εξωτερικό. Έχω τρομερή εμπιστοσύνη στις κόρες μου, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, χωρίς να παρεμβαίνω στη ζωή τους», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.
Νεφέλη και Δανάη με αφορμή και τη γιορτή του Halloween βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη απολαμβάνοντας μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στην πόλη που ποτέ δεν κοιμάται. Η Νεφέλη βέβαια, έχει στη Νέα Υόρκη και το αγόρι της, τον Γιάννη Δαλακούρα, ο οποίος εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία.
Νεφέλη Λιβιεράτου: Οι φήμες για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Παπάτσα και το ποστ από τα γενέθλια
Οι στιγμές της Νεφέλης στη Νέα Υόρκη με την αδερφή και το αγόρι της
Η Νεφέλη όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της και παρά την καλλίγραμμη σιλουέτα της και την ομοιότητά της με την Εύη Αδάμ δεν ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling, γι’ αυτό και επέλεξε τον τομέα των οικονομικών ολοκληρώνοντας τις πρώτες σπουδές της στην Αγγλία, στο Bath College. Στην Αγγλία, είναι που έκανε σπουδές στη μουσική και η αδερφή της, η Δανάη, η οποία είναι 22 χρονών και μόλις κυκλοφόρησε το δικό της EP με δικά της τραγούδια.
Όπως θα δεις και από τα πλάνα που δημοσίευσαν οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ είναι και οι δύο καλλονές.
Ανάμεσα στα snaps των τελευταίων μηνών η Νεφέλη έχει και αρκετά στιγμιότυπα με το αγόρι της, κάτι που δείχνει πως οι δυο τους πλέον, αισθάνονται πιο άνετα να δείχνουν και δημόσια πως είναι ζευγάρι.
Η σχέση της Νεφέλης με τον Γιάννη Δαλακούρα έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο και με αφορμή το πάρτι για τα 25α γενέθλιά της. Την τούρτα σε εκείνο το πάρτι κρατούσε ο ίδιος, ωστόσο στα στιγμιότυπα που είχε δημοσιεύσει η Νεφέλη από το πάρτι της, τίποτα δεν έδειχνε πως οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.
Όσον αφορά τα δυο κορίτσια πάντως, και το αν θα παραμείνουν στο εξωτερικό, ο Λάμπης Λιβιεράτος σε συνέντευξή του στο Happy Day, είχε αναφέρει πως εύχεται να μείνουν εκεί καθώς τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο εύκολα, όπως ίσως ήταν παλιά.
«Προσεύχομαι οι κόρες μου να μην γυρίσουν από το εξωτερικό και να κάνουν κάτι εκεί. Ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα αλλά πλέον δεν είναι εύκολα τα πράγματα εδώ. Παλιά ίσως κάποιοι καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα, ίσως και με λίγη δυσκολία, πλέον όμως δεν είναι έτσι. Και εγώ θα ήθελα τώρα να μπορώ να απολαμβάνω τους καρπούς κάποιων χρόνων δουλειάς, αλλά όταν αυτοί που δίνουν τα δικαιώματα για τα τραγούδια, μου δίνουν 0,33 λεπτά στο εξάμηνο, με αυτά δεν ζει κανένας ακόμα και αν μου τα έδιναν καθημερινά», είχε πει ο ίδιος.
