«Ξεκουράσου, σ' αγαπώ πολύ»: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θρηνεί την απώλεια του πατέρα του
3 μήνες μετά την απώλεια της μητέρας του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θρηνεί την απώλεια του πατέρα του.
Με μία συγκινητική ανάρτηση ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανακοίνωσε την απώλεια του πατέρα του, τον οποίο συχνά ανέφερε στις συνεντεύξεις του, λόγω των πολύ στενών σχέσεων που είχαν.
«Καλό ταξίδι μπαμπά μου θα ήθελα να σε είχα και άλλο ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ»
Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Φάλαινα ξεκίνησε δυστυχώς ή ευτυχώς από ένα κομμάτι του πατέρα μου, ο οποίος εκδικήθηκε τον εαυτό του με αυτόν τον τρόπο και τώρα - ευτυχώς - μεγαλώνοντας, γεωμετρικά χάνει αυτά τα περιττά κιλά που δυσκολεύουν την υγεία του, αλλά δεν ξέρω πότε αυτά τα «κιλά» τα οποία πήρε η ψυχή του, αν καταφέρουν να μπορούν να αλλάξουν. Και τελικά αυτά είναι τα πιο σημαντικά κι όχι τα εμφανισιακά. Μιλάμε για «τόνους», όπου είναι δύσκολα, αλλά από την άλλη είμαστε όλοι εκεί να αγαπάμε και να παλεύουμε να αλαφρύνουμε τις ψυχές μας από τις «φάλαινες».
Ενώ παλαιότερα είχε αναφέρει πως ο πατέρας του ήταν ο μόνος από την οικογένεια που έρχονταν στις πρεμιέρες του και όχι στις κανονικές του παραστάσεις και εκτιμούσε την αντικειμενικότητά του.
«Συνήθως στις πρεμιέρες μου, δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια αλλά έχει τύχει να μου πει και αρνητικά πράγμα. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι, μερικές φορές οφείλουμε να είμαστε και άθλιοι για να ξέρουμε από που θα ξεκινήσουμε.
Το ωραιότερο σχόλιο που μου έχει κάνει ο πατέρας μου, ήταν όταν μετά από μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή, με κοίταξε και μου είπε, “μεγάλωσες”»
Η απώλεια αυτή ήρθε 3 μήνες μετά την απώλεια της μητέρας του.
Συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές του μετέφεραν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια.

