ΑΙ ή ξεκίνησαν τα γυρίσματα του remake του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; H Ράντου είπε το πιο σωστό
Κάτι το AI, κάτι το κοινό που λατρεύει το «Κωσνταντίνου και Ελένης» 27 χρόνια μετά το τέλος του και πολλοί ήταν όσοι πίστεψαν πως άρχισαν τα γυρίσματα για κάποιο remake. Η Ελένη Ράντου ωστόσο, έδωσε την απάντησή της.
Αν είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να κάνει scroll στα social media, τότε σίγουρα πριν από περίπου 2 βδομάδες θα είχε τύχει να δεις στο feed σου και σε Instagram και σε TikTok δύο φωτογραφίες από τα γυρίσματα του remake του «Κωνσταντίνου και Ελένης». Όχι δεν έχασες κάποιο update απλά ένας χρήστης αποφάσισε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης να δώσει ζωή στη σκέψη που έχουν εδώ και πολλά χρόνια πολλού θαυμαστές της συγκεκριμένης σειράς.
Η Ελένη Ράντου έκλεισε τα 60 και το γιόρτασε με 3 τούρτες, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και 1 ευχή
Δύο φωτογραφίες λοιπόν, που έδειχναν την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα στο νεοκλασσικό στο Μαρούσι μαζί με οπερατέρ, φροντιστές και όποιους θα έπρεπε να βρίσκονται σε ένα γύρισμα, μπέρδεψαν τους περισσότερους που πίστεψαν ότι η αγαπημένη τους σειρά θα επέστρεφε ξανά - παρότι κάτω κάτω στη λεζάντα έγραφε ο δημιουργός τους πως πρόκειται για προϊόν AI.
Όχι κι άδικα αφού πραγματικά μόνο αν παρατηρούσες πολύ καλά τις δύο εικόνες και έβλεπες ότι το κάδρο δίπλα στη σκάλα ήταν λίγο διαφορετικό θα μπορούσες να καταλάβεις ότι είναι ΑI, αφού οι φωτογραφίες ήταν πραγματικά πολύ αληθοφανείς.
«Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου»: 26 χρόνια μετά θα αναγνώριζες τους μαθητές του Κατακουζηνού;
«Σε λίγο δεν θα ξέρουμε τι είναι αλήθεια»
Mιλώντας γι' αυτό τον χαμό που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες αυτές και το αν τελικά θα γίνει remake ή όχι του «Κωνσταντίνου και Ελένης» η Ελένη Ράντου έκανε το πιο σωστό σχόλιο, λέγοντας πως ναι μεν όλα μπορεί να συμβούν πλέον, μέσα από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά η αλήθεια και η έμπνευση δεν ταιριάζουν με το ΑΙ.
«Το πίστεψαν ότι γίνεται ξανά η σειρά. Φοβερό είναι. Σε λίγο δεν θα ξέρουμε τι είναι αλήθεια, τι πραγματικότητα. Λένε ότι θα γίνονται και ταινίες χωρίς ηθοποιούς πλέον. Έμπνευση και αλήθεια δεν μπορεί να έχει τίποτα από όλα αυτά. Θα δοκιμαστούνε πάρα πολλά. Το τι θα έχει ανταπόκριση είναι το θέμα. Είναι τόσο προσομοίωση η ζωή μας, που όλα τα έχω πιθανά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
H Καλλιρρόη Μυριαγκού λέει πως πλήρωσε ακριβά το Κωνσταντίνου & Ελένης αλλά δεν το μετανιώνει
«Μου είχαν προτείνει από το κανάλι να κάνουμε το remake του Κωνσταντίνου και Ελένης», είχε πει σε άλλη συνέντευξή της τον Σεπτέμβριο στο Πρωινό η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω πως ξαναπιάνεις έναν χαρακτήρα 20 χρόνια μετά. […]Οι ρόλοι και εμείς είχαμε γίνει ένα. Δεν ξέρω πως το ξαναπιάνεις γιατί είμαστε άλλοι πια. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω “μωρή Κατακουζήνα” αυτή τη στιγμή. Θα ήταν λίγο θλιβερό να είναι στη δική μου ηλικία πλέον, η γκαρσόνα και να είναι γκαρσόνα».
Πάντως με αφορμή τις φωτογραφίες ΑΙ και ο Χάρης Ρώμας τόνισε σε συνέντευξή του πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει ξανά το «Κωνσταντίνου και Ελένης».
«Ωραίο το παπουτσάκι σου Πέγκυ μου»: 10+1 ατάκες του Κωνσταντίνου και Ελένης που θα ‘ναι πάντα viral
Και ίσως κάποιες φορές όντως δεν θα πρέπει να γίνεται remake μιας επιτυχημένης σειράς, έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί η μαγεία και η συναισθηματική αξία που την έκανε αγαπητή στο κοινό.