Just The Two of Us: Πότε θα το δούμε στις οθόνες μας;

Just The Two of Us: Πότε θα το δούμε στις οθόνες μας;

Ένα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει για το αν θα παραλολουθήσουμε το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού απο τις οθόνες μας το Μάρτιο, όπως ανακοινώθηκε απο τον προγραμματισμό του Mega. Οι παρουσιαστές Γιώργος Καπουτζίδης και Δούκισσα Νομικού δεν έχουν καμία ενημέρωση ακόμη.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για μια σύσκεψη που θα γίνει σε δέκα μέρες και θα παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα βγει κανονικά στον αέρα ή θα παγώσει το δεύτερο μέρος του πετυχημένου παιχνιδιού που σάρωσε σε τηλεθέαση την περσινή σεζόν. Ο λόγος βέβαια που υπάρχει αυτή έχει να κάνει με τα διαφημιστικά έσοδα που μπορεί να φέρει μια τέτοια παραγωγή που δε στοιχίζει και λίγα χρήματα.

Το ΟΚ έχει δοθεί από τους δύο παρουσιαστές και αναμένουν το πράσινο φως και οι ίδιοι για να προετοιμαστούν κατάλληλα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει εκπομπή μαγειρικής και η Δούκισσα ραδιόφωνο. Οι επώνυμοι που είχαν έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του παιχνιδιού και συγκεκριμένα με τον Ευγένιο Κατραβά δε γνωρίζουμε αν θα μπορούν να πουν "ναι" και μετά τον Μάρτιο αφού ήδη έχουν κλείσει σε νυχτερινά κέντρα ή θέατρα. Το σενάριο που επικρατεί είναι να βγει κανονικά στον αέρα και τo «Just the two of us» και το «Master Chef» με τη Μαίρη Συνατσάκη μιας και η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη όπως δείχνουν αριθμοί και προθέσεις επιχειρηματιών.