Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πατρίτσιας Περιστέρη-Γιώργου Σαμπάνη

Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πατρίτσιας Περιστέρη-Γιώργου Σαμπάνη

Στην απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου έπρεπε να δούμε την όμορφη ηθοποιό και τον ταλαντούχο συνθέτη-τραγουδιστή να ποζάρουν μαζί και να δέιχνουν τόσο ερωτευμένοι όσο ποτέ.

Η Πατρίτσια και ο Γιώργος έκαναν την εμφάνισή τους σε κέντρο της Ιεράς Οδού λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν. Μπορεί εκεί να υπήρχαν άτομα σαν τον Σπύρο Χαριτάτο, την Αμαρυλλίς, τον Μάκη Πουνέντη, τον Στέφανο Κόκκαλη, τον Κωνσταντίνο Γαλανό, αλλά το γνωστό ζευγάρι κέρδισε τις εντυπώσεις. Μάλιστα η Πατρίτσια μας είπε δυο λόγια γι αυτή την δημόσια εμφάνιση.

"Δεν κρύβομαι. Ήρθα να παρακολουθήσω από κοντά ένα live του Γιάννη Πλούταρχου και την απονομή που θα του γίνει. Του έχει δώσει κομμάτια και ο Γιώργος και απλά ήρθαμε μαζί. Είμαι πολύ καλά στην ζωή μου και δε βρίσκω τον λόγο να το κρύβω. Όπως επίσης δε βρίσκω την αιτία συνέχεια να λέω πάω κάπου με τον άνθρωπό μου και πρέπει να είναι όλοι γύρω μου και να με ρωτάνε τα ίδια πράγματα".

Η γοητευτική ηθοποιός θα παίξει στο θέατρο μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά και είναι μια συνεργασία πρόκληση. Ο Γιώργος Σαμπάνης σε μια περίοδο ώριμη επαγγελματικά και ευτυχισμένη προσωπικά ετοιμάζει κομμάτια για νέους καλλιτέχνες και παράλληλα θα ανεβοκατεβαίνει στην συμπρωτεύουσα να βλέπει και την αγαπημένη του που θα παίζει στο θέατρο.