Πρεμιέρα για τον Θέμη Γεωργαντά !!!

Πρεμιέρα για τον Θέμη Γεωργαντά !!!

Πρεμιέρα έκανε η αγαπημένη εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά Ok@night στο MAD TV, για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, την Τρίτη 29/11, τα μεσάνυχτα, και το καλύτερο ποδαρικό έγινε από τον Αντώνη Ρέμο και με μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο ανανεωμένο εξομολογητήριο της εκπομπής.

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε τον αγαπημένο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, ο οποίος εμφανώς ανανεωμένος και με διάθεση εξομολόγησης, μίλησε στον Θέμη για την 15ετή του καριέρα στη δισκογραφία και στο χώρο του θεάματος, για την εξέλιξη της διαμάχης του με την παλιά του δισκογραφική εταιρία, για τις συνεργασίες του με άλλους καλλιτέχνες που έχει κάνει μέχρι στιγμής, εξομολογώντας ότι οι συνεργασίες του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Γιώργο Νταλάρα ήταν εκείνες «που δεν ταίριαξαν τα χνώτα τους», ενώ η συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα του. Ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε, επίσης, και τη φετινή του συνεργασία έκπληξη με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον οποίο θαυμάζει πολύ και τον θεωρεί ως «το μεγαλύτερο Έλληνα σταρ».

Όσον αφορά τα μελλοντικά δισκογραφικά του σχέδια, πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει σε δισκοπωλεία και περίπτερα σε επανέκδοση μια deluxe edition του τελευταίου του album « Κλειστά τα στόματα», με όλα τα κομμάτια ατόφια, και ένα bonus track με επανεκτέλεση του κομματιού που υπήρχε σε παλαιότερη δουλειά του «ΕΝΤΑΞΕΙ» σε συνεργασία με το Νίκο Βουρλιώτη. Επιπλέον, στο deluxe edition του album του, περιλαμβάνονται 2 dance remixes των μεγάλων επιτυχιών του «Στιγμές» και «Χάρτινα Φεγγάρια».

Σε πολύ ζεστό κλίμα, λόγω και της πολύχρονης φιλίας τους, ο Αντώνης Ρέμος, φανερά ευδιάθετος αστειεύτηκε και σχολίασε επίσης την εμφάνιση του οικοδεσπότη Θέμη Γεωργαντά στο τηλεοπτικό show που συμμετείχε Dancing On Ice, ενώ συνέχισαν τη συζήτηση για την τωρινή τηλεοπτική πραγματικότητα και την κρίση στην Ελλάδα. Με ειλικρίνεια δήλωσε στην εκπομπή και στον Θέμη, ότι δεν βλέπει πλέον τέτοια shows, χαρακτηρίζοντας τα σκουπίδια, με τα οποία δεν χαλαρώνει.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μίλησε για τη σημαντική σύμπραξή του ως Πρεσβευτής στη φιλανθρωπική ενέργεια της εταιρίας LINKS OF LONDON, για την οποία δημιουργήθηκε ένα συλλεκτικό βραχιόλι με την υπογραφή του και μέρος των πωλήσεων του θα διατεθούν στο ίδρυμα MAKE A WISH, βοηθώντας έτσι τα παιδιά όλου του κόσμου που έχουν ανάγκη, ενώ την Τρίτη 13/12, με αφορμή τον φιλανθρωπικό σκοπό που πρεσβεύει και για την ενίσχυσή του, θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή βραδιά στο Παλλάς σε μια μοναδική μουσική συνάντηση με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και τον Βασίλη Σαλέα, αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου.

Ο Θέμης Γεωργαντάς και η εκπομπή Ok@night στο MAD επέστρεψε δυναμικά και ο αγαπημένος παρουσιαστής και host των μεγαλύτερων μουσικών live events, συνεχίζει την 15ετή συνεργασία του με το MAD και μας υπόσχεται πολλές ακόμα αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους επώνυμους καλεσμένους του.