O James Franco δεν κάθεται ήσυχος ποτέ

O James Franco δεν κάθεται ήσυχος ποτέ

Τώρα και barista!

Το πολυμήχανο, πολυτάλαντο, ανεξάντλητο αγόρι του Hollywood δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Στις αμέτρητες δραστηριότητές του αποφάσισε να προσθέσει μία ακόμα, αυτήν του συνιδιοκτήτη bar. Συνεταιρίστηκε με τους λοιπούς ιδιοκτήτες του «Writer's Room» το οποίο ουδείς γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται μια που όταν ανακοίνωσε τη νέα του αυτή ιδιότητα πρόσθεσε πως το νέο αυτό bar είναι σε «μυστική τοποθεσία», στο Λος Άντζελες φυσικά. (για τους λίγους και εκλεκτούς;).

Ανακοίνωσε, επίσης, πως στο νέο του απόκτημα θα περάσει τις μικρές ώρες της νύχτας σε ένα αυτοσχέδιο after after after οσκαρικό after party. Και, σαν να μην έφτανε αυτό το ευχάριστο νέο, δήλωσε πως θα τραγουδήσει κιόλας σε αυτό το party. Μη στενοχωριέστε που δεν θα απολαύσετε αυτό το υπερθέαμα γιατί θα έχει προηγηθεί η επίδειξη του τραγουδιστικού του ταλέντου και στην τελετή απονομής των Όσκαρ τα οποία φέτος παρουσιάζει μαζί με την Anne Hathaway.

Στα τελευταίο Francoνέα δε, αφήσαμε το καλύτερο: στα Όσκαρ θα συνοδεύεται από τον μικρό αδερφό του, Dave, επίσης ηθοποιό. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε το οφθαλμόλουτρο Franco, λοιπόν, στις 27 Φεβρουαρίου.