«Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου»

«Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραδέχεται πρώτη φορά δημόσια τη σχέση του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δε μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες δηλώσεις και βαρύγδουπα σχόλια.Χαμηλών τόνων άνθρωπος, έχει κρατήσει ένα ήσυχο προφίλ όλα αυτά τα χρόνια απασχολώντας ελάχιστα τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με την προσωπική του ζωή.
Για πρώτη φορά στην πρόσφατη απονομή του τελευταίου του δίσκου που έγινε πενταπλά πλατινένιος, ο Μιχάλης μίλησε στα μέσα για όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα ερωτικά του και επιβεβαίωσε όλες τις φήμες με ιδιαίτερο ενθουσιαμό.
«Θέλω πολύ ένα παιδάκι. Το έχω αφήσει στην τύχη του και ελπίζω να γίνει. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος στην ζωή σου και σου αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία. Εγώ προσωπικά το βλέπω αρκετά σοβαρά το θέμα. Νιώθω όμορφα και εύχομαι να κρατήσει για πολύ ακόμη»», είπε πιο ευτυχισμένος, πιο ευδιάθετος και πιο χαμογελαστός από ποτέ.
«Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου», συνέχισε και άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο όπου έγινε η απονομή.
Άνετος και φιλικός, απάντησε ακόμα και σε ερώτηση σχετικά με την απουσία της συντρόφου του, λέγοντας, «Προφανώς για να μην είναι εδώ σημαίνει ότι είχε να κάνει κάτι σημαντικό. Θα ήθελε πολύ να είναι εδώ όμως».
Τέλος, συζητώντας για το «Dancing with the stars» σχολίασε. «Με ρωτάνε εάν θα την δω στο Dancing. Εδώ την βλέπω κάθε μέρα, στο Dancing δεν θα την δώ;».
Τα παιδιά είναι ερωτευμένα και σύντομα δε θα διστάσουν να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί.
Εμάς μας αρέσουν πολύ!