Η υπόσχεση της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Χάρη Βαρθακούρη για την 16η επέτειο του γάμου τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η υπόσχεση της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Χάρη Βαρθακούρη για την 16η επέτειο του γάμου τους

Ο Χάρης Βαρθακούρης κάθε χρόνο στις 26 Μαρτίου γιορτάζει τόσο τα γενέθλιά του, όσο και την επέτειο του γάμου του με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Υπάρχουν σχέσεις που δεν μετριούνται με τον χρόνο, αλλά με το βάθος των στιγμών που μοιράζονται δύο άνθρωποι. Δεκαέξι χρόνια δεν είναι απλώς ένας αριθμός, είναι 5.840 ημέρες κοινής πορείας, γέλιου, δυσκολιών και μιας αδιαπραγμάτευτης απόφασης: να είσαι εκεί. Η Αντελίνα Βαρθακούρη γιόρτασε σήμερα (26/3) 16 χρόνια γάμου με τον Χάρη Βαρθακούρη - παράλληλα με τα 51α γενέθλια του - δίνοντάς του μια υπόσχεση.

Αντελίνα Βαρθακούρη, το θέμα δεν ήταν ποτέ το «νοικοκυρά vs εργαζόμενη», ήταν το «δεν ήμουν καλά»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου»

Με μια φωτογραφία από το γάμο τους πριν από 16 χρόνια, η Αντελίνα Βαρθακούρη εξήγησε γιατί κάθε 26 Μαρτίου γιορτάζει όλος της ο κόσμος, δίνοντας την πιο τρυφερή υπόσχεση στον σύζυγό της.

«16 χρόνια πριν… με το Μελωδιάκι μας στην κοιλιά, αποφασίσαμε να παντρευτούμε τα δυο μας, τη μέρα γενεθλίων του άντρα μου. Γενέθλια και επέτειος. Κάθε 26 Μαρτίου γιορτάζει όλος μου ο κόσμος. Χρόνια πολλά αγάπη της ζωής μου. Να σε χαιρόμαστε. Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου. Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

screenshot-3119.png

Αργότερα οι γυναίκες της ζωής του Χάρη Βαρθακούρη - η Αντελίνα και οι δύο κόρες τους, Λιόνα και Μελωδία - του έκαναν έκπληξη με την πιο ωραία τούρτα, που έγραφε και «Σούπερ Σύζυγος» και «Σούπερ Μπαμπάς». Όπως έγραψε ο ίδιος αναδημοσιεύοντας το βίντεο που σβήνει τα κεράκια στην τούρτα του, οι κόρες του και η σύζυγός του, δεν τον άφηναν να βγει από το δωμάτιό του μέχρι να ετοιμάσουν κατάλληλα τον χώρο για την έκπληξη.

Mια ευτυχισμένη οικογένεια

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE», είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσιεύοντας μια καλοκαιρινή του φωτογραφία του που τραβήχτηκε στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008.

«Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ λίγο πιο’ κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά».

https://www.instagram.com/p/CCn_cbKhlNo/

«Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, στην Κωνσταντινούπολη το 2010 και με θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα το 2013, όπου παράλληλα βαφτίσαμε και τις δύο κόρες μας. Άρα γιορτάζουμε δύο επετείους», είχε γράψει επίσης ο ίδιος σε ανάρτησή του την περσινή χρονιά για την επέτειό τους.

«Έχουμε φτάσει πολλές φορές στον χωρισμό, έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί. Μερικές φορές επιβάλλονται τα διαζύγια, αλλά όχι με την πρώτη δυσκολία. Εγώ τώρα είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα μου», είχε πει η Αντελίνα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το 2025.

DPG Network