Survivor: Πρώτη υποψήφια η Μαντίσα και μετά την επίθεση των Αθηναίων, η αδερφή της είπε κάτι εύλογο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Πρώτη υποψήφια η Μαντίσα και μετά την επίθεση των Αθηναίων, η αδερφή της είπε κάτι εύλογο

Η υποψηφιότητα της Μαντίσας ήταν σχετικά αναμενόμενη, τα όσα ειπώθηκαν ωστόσο στο συμβούλιο του νησιού από τους συμπαίκτες της εξόργισαν το κοινό.

Αν το επεισόδιο του Survivor την Κυριακή (5/4) είχε έναν πρωταγωνιστή, αυτός ήταν αναμφίβολα η Μαντίσα. Το συμβούλιο του νησιού στο οποίο οι Αθηναίοι έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους προς αποχώρηση μετατράπηκε σε ένα πραγματικό «δικαστήριο», με την παίκτρια να δέχεται πυρά από παντού, σε μια από τις πιο έντονες στιγμές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Ο παραλίγο «Ιούδας» Σηφάκης και τα σχόλια για την «προστατευόμενή» του

H κόντρα με την Αριάδνη

Ήδη τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε δει την Αριάδνη και την Μιλέναχ από την ομάδα των Αθηναίων να συντάσσονται με το μέρος του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου εναντίον της Μαντίσας, παρότι στην αρχή έκαναν παρέα με την ίδια. Στο συμβούλιο ωστόσο, του νησιού η Αριάδνη ανέφερε πως η Μαντίσα είχε μιλήσει υποτιμητικά για εκείνη και το γεγονός ότι δούλευε νύχτα (μικρή παρένθεση και η Μαντίσα έχει αναφέρει ότι έχει δουλέψει νύχτα).

Όλα αυτά τα πράγματα βέβαια, η Αριάδνη τα έμαθε από τον Νίκο, τον νέο παίκτη που μπήκε στην ομάδα των Αθηναίων (κάποιος πιο πονηρεμένος πάντως, θα σκεφτόταν ότι όλο αυτό θα μπορούσε να είναι η στρατηγική κίνηση του Νίκου).

Φυσικά όλο αυτό ήταν «βούτυρο στο ψωμί» του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος από την αρχή του παιχνιδιού προσπαθεί να «εξουδετερώσει» την Μαντίσα και κάπως έτσι εκείνη βγήκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, όπως άλλωστε και περίμενε.

To μήνυμα της αδερφής της

Το θέμα με την όλη κόντρα της Μαντίσας και του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου ή καλύτερα της Μαντίσας και της ομάδας των Αθηναίων είναι ότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε δει στα επεισόδια την Μαντίσα να κάνει όλα όσα τις καταλογίζουν. Στο μεγαλύτερο μέρος βλέπουμε τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες της να λένε τι είναι αυτά που αντιμετωπίζουν μαζί της, χωρίς ωστόσο να τα έχουμε ακριβώς δει. Και αυτό είναι που τόνισε και με ένα σχόλιο στο Instagram η αδερφή της, η Μαρινέλα.

«Σαν αδερφή της, δεν μπορώ να βλέπω όλο αυτό που συμβαίνει και να μένω σιωπηλή. Την έχουν βάλει στο στόχαστρο όλοι, με λόγια και κατηγορίες χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα τι πραγματικά ισχύει. Και το πιο δύσκολο; Να βλέπεις την ένταση να μεγαλώνει και κανείς να μην βάζει ένα όριο.
Δεν λέω ότι είναι τέλεια κανείς δεν είναι. Αλλά αν υπάρχουν τόσα που της καταλογίζουν, τότε δείξτε τα όπως είναι. Με γεγονότα, με αποδείξεις. Όχι μόνο φήμες και πίεση από παντού.
Γιατί στο τέλος της ημέρας, μιλάμε για έναν άνθρωπο. Και αυτό που προβάλλεται αυτή τη στιγμή δεν είναι δίκαιο, ούτε για εκείνη ούτε για όσους παρακολουθούν», έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

screenshot-3147.png

Πάντως και το κοινό που παρακολουθεί το Survivor είναι με το μέρος της Μαντίσας και δεν θα είναι τυχαίο αν τελικά παραμείνει από την ψήφο του κοινού.

DPG Network