Dancing on Ice: Η άδικη αποχώρηση της Πάμελα και πως ψήφισε το κοινό

Dancing on Ice: Η άδικη αποχώρηση της Πάμελα και πως ψήφισε το κοινό

Άλλο ένα live ολοκληρώθηκε και η αποχώρηση ξάφνιασε με τον τρόπο που έγινε. Η τηλεθέαση έμεινε στα γνωστά στάνταρ του παιχνιδιού και το τηλεοπτικό κοινό ανακάτεψε την τράπουλα με τον τρόπο που ψήφισε.

Λίγο μετά τις 21.10 το βράδυ άλλη μια έναρξη έκανε εμφάνιση στις οθόνες. Οι τηλεθεατές διχάστηκαν για ακόμα μια φορά και άλλαζαν συνεχώς κανάλι μέχρι να σταθεροποιηθούν στον ΑΝΤ1 κοντά στο 28,5% σε νεανικό και γενικό μέσο όρο.

Η Χριστίνα Παππά ανήκει στα πρόσωπα που μας εξέπληξαν με τον τρόπο που χόρεψε. Επίσης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εντυπωσίασε. Στα γνωστά του στάνταρ ο Κωνσταντίνος Χριστόφόρου και η Πάμελα. Μετά το χάος. Τούμπες είδαμε, άτομα να πιστεύουν ότι χορεύουν είδαμε - βλέπε Φραγκολιά, Χειμωνέτο- αλλά στο παιχνίδι έμειναν με την ψήφο του κόσμου. Η Ιωάννα Πηλιχού ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάποια λαθάκια και δέχτηκε παρατηρήσεις. Η Σάγια κινήθηκε σε χαμηλά νερά όσο αφορά τις ικανότητες για τρίτο live και έβγαλε και το παραπονάκι της στο τέλος ότι η επιτροπή δεν αναγνωρίζει την εξέλιξή της.

Η αποχώρηση της Πάμελα ευχαρίστησε το σύνολο των συμμετεχόντων και της επιτροπής , την ώρα που μέσα στο twitter δεκάδες μηνύματα μίλαγαν για στημένο αποτέλεσμα και άδικο για την μικροκαμωμένη τραγουδίστρια που όπως είπε και ο Πέτρος Κωστόπουλος τσουλάει καλύτερα από όλους στον πάγο αλλά πρέπει να φύγει. Σήμερα μάθαμε και το πως ψήφισε το κοινό και οι ισορροπίες βλέπουμε να αλλάζουν, με την Χριστίνα Παππά να κερδίζει έδαφος και τον Κώστα Φραγκολιά να ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις. Δείτε λοιπόν την κατάταξη από την πρώτη θέση θετικής ψήφου προς την ένατη μετά απο την αποστολή των sms .

1. Πηνελόπη Αναστασοπούλου

2. Ιωάννα Πηλιχού

3. Κώστας Φραγκολιάς

4. Χριστίνα Παππά

5. Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

6. Σταματίνα Τσιμτσιλή

7. Γιώργος Χειμωνέτος

8. Πάμελα

9. Σάγια

Αναμονή λοιπόν μέχρι την επόμενη κυριακή και το live του «Dancing on Ice» που αυτή την εβδομάδα είχε άνοδο περίπου δύο μονάδων στην τηλεθέαση και μια επιτροπή που έχει μάθει καλά και στη θεωρία για το καλλιτεχνικό πατινάζ.