Πήρε το συκώτι της πρώην του και την ξαναχώρισε

Πήρε το συκώτι της πρώην του και την ξαναχώρισε

Ο ηθοποιός Tracy Morgan προφανώς θέλει κάτι παραπάνω από ένα συκώτι για να μείνει σε μία σχέση.

Είναι γνωστός ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας, ανήκει στην τρομερή ομάδα του θρυλικού αμερικάνικου show «Saturday Night Live» και τελευταία συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά «30 Rock». Όλα αυτά όμορφα και ωραία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν είσαι καλός στη δουλειά σου είσαι το ίδιο καλός και στην προσωπική σου ζωή.

Αυτό ισχύει για τον Tracy Morgan, για τον οποίο και ο λόγος, που η τελευταία του πράξη μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ως «ανεκδιήγητη», γιατί μας διαβάζουν μικρά παιδιά. Ο Morgan, λοιπόν, είχε διαγνωστεί πριν λίγο καιρό με διαβήτη. Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις και οδηγίες των γιατρών, συνέχισε να πίνει σαν να μην υπάρχει αύριο, ώσπου κατάφερε να καταστρέψει και τα δύο του συκώτια.

Έτσι, γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου χρειάστηκε άμεση μεταμόσχευση και το πρώτο άτομο που έτρεξε να δώσει το συκώτι του γι' αυτόν ήταν η πρώην του Tanisha, με την οποία είχαν χωρίσει τον περασμένο Οκτώβριο. Η Tanisha ήθελε να τα ξαναβρούν και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για την αλτρουιστική χειρονομία της, όχι ο μοναδικός όμως. Παρ' όλα αυτά, ο Morgan πήρε το συκώτι της, την ευχαρίστησε, της πλήρωσε όλα τα ιατρικά έξοδα, και την άφησε στα κρύα του λουτρού –ή, εναλλακτικά, με το συκώτι στο χέρι- συνεχίζοντας τη ζωή του με νέα σύντροφο.

Κύριος.