Dancing on Ice: Οι τούμπες πρωταγωνίστησαν στο live της Κυριακής

Dancing on Ice: Οι τούμπες πρωταγωνίστησαν στο live της Κυριακής

Τους ματιάσαμε τους ανθρώπους και τελικά στο live της Κυριακής οι πτώσεις είχαν τον πρώτο λόγο.

Όσοι παρακολούθησαν το τελευταίο live του Dancing on Ice σίγουρα δαγκώθηκαν πολλές φορές από τον πόνο και την αγωνία, ακόμα και αν δεν ήταν οι ίδιοι πάνω στο παγοδρόμιο. Ο λόγος; Φυσικά οι πτώσεις των Ελλήνων celebrity που ενώ τόσες εβδομάδες έχουν καταφέρει να σταθούν (κυριολεκτικά) παραπάνω από αξία πάνω στον πάγο, την Κυριακή αυτή, θέλετε η κόπωση, θέλετε η τύχη, θέλετε το κακό το μάτι, θέλετε η συγκυρία, υπήρξαν πιο πολλές τούμπες απ'όλα τα live μαζί.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος ένιωσε τον πάγο να ακουμπά το σώμα του δύο φορές χωρίς τη θέληση του και εν τέλει τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έπεσε και μετά το διακωμώδησε, ενώ η Σάγια και η Ιωάννα Πηλιχού δεν έπεσαν, αλλά γλίστρησαν και κατάφεραν να σταθούν.

Ελπίζουμε μέχρι να τελειώσει το show να είναι όλοι αρτιμελείς γιατί δεν μπορούμε να σκεφτούμε ποιος άλλος celebrity με μηδενική εμπειρία ως ice skater θα μπορούσε να τους αντικαταστήσει και το χαρούμενο κλίμα δεν θα ήταν ευχάριστο να μεταφερθεί από τα παρασκήνια του Dancing on Ice στο πλησιέστερο νοσοκομείο.