Lois Lane: Θα είναι η Kristen Stewart ή η Jessica Biel;

Lois Lane: Θα είναι η Kristen Stewart ή η Jessica Biel;

Ποια από τις δύο ηθοποιούς θα παίξει την δαιμόνια ρεπόρτερ και αγαπημένη του Superman;

Ο νέος Superman βρέθηκε και ακούει στο όνομα Henry Cavill. Ποια θα παίξει όμως το άλλο του μισό, την δημοσιογράφο και αιώνια αγάπη του Clark Kent, Lois Lane;

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι επικρατέστερες για τον ρόλο της Lois Lane είναι η Kristen Stewart και η Jessica Biel. Βέβαια, ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας του Superman, η οποία θα ονομάζεται «Man Of Steel», Zack Snyder, δήλωσε πως, λίγο-πολύ, σκέφτεται κάθε νεαρή ηθοποιό που κυκλοφορεί στο Hollywood αυτή τη στιγμή.

Έτσι, με αυτή τη λογική, στην κούρσα για τον ρόλο συμμετέχουν επίσης η Malin Akerman, η Rachel McAdams και η Dianna Agron, τα ονόματα των οποίων έχουν ακουστεί μαζί με αυτά των Stewart και Biel, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποια είναι το «γκανιάν».

Η Stewart, παράλληλα, είναι και στις υποψήφιες για τον ρόλο της Χιονάτης στην νέα ομώνυμη ταινία και, κρίνοντας από τις μέχρι τώρα επιλογές της, είναι πιο πιθανό να διαλέξει την παρέα 7 νάνων από αυτή του θρυλικού υπερήρωα –εδώ τα έφτιαξε με ένα βαμπίρ που λαμπυρίζει στο φως της μέρας.