Η τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Γαβαλά μετά τη δικαστική του περιπέτεια

Η τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Γαβαλά μετά τη δικαστική του περιπέτεια

Η παρέα του Ηλία Ψινάκη επιστρέφει και προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ ενός ανθρώπου που αγαπάει τις πολεμικές τέχνες. Πρωταγωνιστής ο πρώην σύντροφός της Μαριάννας Καλλέργη, η οποίαπρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου στο Dancing on Ice.

Ο Παναγιώτης Καλυβιάρης είναι ένας 29χρονος μηχανικός που αγαπάει τις Πολεμικές Τέχνες. Έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις από μικρή ηλικία στο «Muay Thai», βάζει σήμερα στο ρινγκ τους FAB5 και αυτοί τον βάζουν στο παιχνίδι της μεταμόρφωσης! Το αθλητικό, παραμελημένο στιλ του, το μουντό και άχρωμο σπίτι του και η διατροφή του, που δεν διαθέτει ίχνος φαντασίας και δημιουργικότητας στο μενού, δίνουν στους FAB5 «τροφή για σκέψη» και... πολλές αλλαγές!

Αποστολή τους σε αυτό το επεισόδιο είναι -επεμβαίνοντας ο κάθε ένας στον τομέα του- να αναδείξουν τον Παναγιώτη σε έναν αθλητή... γεννημένο νικητή! Το αποτέλεσμα θα κριθεί όταν ο παίκτης βρεθεί «αντιμέτωπος» στην αρένα με τον πρωταθλητή Ελλάδας στο «Muay Thai» Παύλο Καπώνη. Ενώ ο Παναγιώτης προπονείται για να κερδίσει τον αγώνα της ζωής του, οι FAB5 κερδίζουν τον τίτλο των «The Lords of the Ring» και η νίκη... ανήκει στο σπαρταριστό γέλιο!