Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό διοργάνωσε ένα Bazaar και ένα διαφορετικό φιλανθρωπικό Εορταστικό gala με στόχο την ενίσχυση αυτού του συλλόγου.

Από τις 10.00 το πρωί το Χριστουγεννιάτικο χωριό ήταν κατάμεστο.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν η Άντζελα Γκερέκου, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Βάνα Μπάρμπα, ο Χρήστος Δάντης , η Ευριδίκη, η Σοφία Βογιατζάκη, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Σοφία Παυλίδου, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Μάντα Παπαδάκου κ.α.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» αντιμετωπίζει με ευαισθησία τα κοινωνικά θέματα και τις ευπαθείς ομάδες στηρίζοντας έμπρακτα τον φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Εργαστήρι» στα Άνω Λιόσια. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να προβληθεί η κοινωνική αλληλεγγύη, η αποδοχή, ο σεβασμός και η αγάπη, να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και συγχρόνως να δοθεί το μήνυμα ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν να συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της ζωής, έχοντας απλά μεγαλύτερη ανάγκη για σεβασμό και υποστήριξη.

Τα παιδιά που δημιουργούν και φτιάχνουν διάφορα αντικείμενα και εδέσματα στο «Εργαστήρι» παρουσίασαν διάφορες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε ένα μικρό Bazaar στήθηκε ειδικά για εκείνη την μέρα. Όπως επίσης οι φίλοι από το «Εργαστήρι» είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της ημέρας εκείνης θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση των λειτουργικών εξόδων του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικό οργανισμού «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ».

www.aidonakia.gr