Mad Casting Powered By OTE TV! Οι 10 φιναλίστ είναι εδώ!

Mad Casting Powered By OTE TV! Οι 10 φιναλίστ είναι εδώ!

Οι auditions στο MAD TV ολοκληρώθηκαν! Οι υποψήφιοι wanna-be-mad-vjs ήρθαν, τα είπαν, κι έφυγαν. Η επιτροπή, ωστόσο, έμεινε στη θέση της για να αξιολογήσει τους συμμετέχοντες και τελικά κατέληξε!

Η τελική 10αδα που θα κονταροχτυπηθεί online, είναι εδώ: Χρήστος Βεντούρης, Λευτέρης Γκιωνάκης, Μιχάλης Γκούμας, Βάνα Ελευθεριάδη, Μιχάλης Καμπουράκης, Σπύρος Κατσαγάνης, Γιούλη Κολοβού, Αλεξάνδρα Κοντού, Σάσα Σοφιανοπούλου, Μαριάντα Σταμέλου... και περιμένει την ψήφο του κοινού για να λάμψει κάτω από τους προβολείς του MAD TV!

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την fan page του ΟΤΕ στο facebook, www.facebook.com/ote.gr, να γνωρίσει και τους 10 φιναλίστ μέσα από την προσωπική τους σελίδα, να δει τις φωτογραφίες και τα videos τους και να ψηφίσει το δικό του αγαπημένο!

Οι συμμετέχοντες στη ψηφοφορία, θα μπουν στην κλήρωση για ένα super mad δώρο, ένα prive night out με τους παρουσιαστές του Mad και φυσικά, το μεγάλο νικητή!

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή λήγει στις 13 Ιανουαρίου 2012, ενώ η ανακοίνωση του θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 16/1.

http://www.mad.tv