Eπικοινωνιακό τρικ η απόλυση του Ηλία Ψινάκη;

Eπικοινωνιακό τρικ η απόλυση του Ηλία Ψινάκη;

Αν και υπήρχαν πολλές αφορμές για να υπάρξει λήξη της συνεργασίας, δε μπορούμε να μην έχουμε στην άκρη του μυαλού μας οτι ο Ηλίας Ψινάκης είχε προετοιμάσει αυτή την ηρωική έξοδο με σκοπό να επιστρέψει πολύ σύντομα.

Η τηλεθέαση του FAB5 είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιητική μιας και στα νεανικά κοινά είναι σταθερά πάνω από το 25%. Οι υπόλοιποι τέσσερις κύριοι κράτησαν χαμηλούς τόνους με την αποχώρηση Ψινάκη και αυτό λέει πολλά όταν δέκα μέρες πριν υπήρχαν διαμάχες και κοκορομαχίες.

Η υπόθεση του Λάκη Γαβαλά μπήκε στην άκρη προς το παρόν μιας και η ιστορία της απόλυσης Ψινάκη άναψε τα αίματα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Κάπως έτσι οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα τρικ όλο αυτό. Τον Απρίλιο αν όλα πάνε καλά σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 αρχίζει το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" και η επιτροπή, όπως είχαμε αναφέρει τον Σεπτέμβριο, θα ήταν οι Περρής, Ψινάκης και Μανωλίδου. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει το ταλέντο χωρίς τον Ηλία. Πρόβλημα υπάρχει με αυτά που είπε στην εκπομπή του Θέμου, αλλά οχι για απόλυση και να φτάσουν στα άκρα οι σχέσεις.

Ο δαιμόνιος μάνατζερ εξετάζει βήμα-βήμα την επόμενη κίνησή του και είναι πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα του FAB5. Να σκεφτόμαστε λογικά και πονηρά. Ποτέ δε γίνεται κάτι με πρωταγωνιστή τον Ηλία Ψινάκη που να μην έχει αρχή, μέση και τέλος ακόμη και στο παρασκήνιο.