Brooklyn Βeckham: Το μήνυμα περί προστασίας στη Nicola & η παραλίγο συνάντηση με τους γονείς του
O Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz γιόρτασαν την 1η επέτειο από την ανανέωση των όρκων τους - την τελετή στην οποία οι Beckhams ήταν ανεπιθύμητοι τον Αύγουστο του 2025.
Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz γιόρτασαν πρόσφατα την επέτειο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων τους. Ναι, καλά διάβασες. Όχι, την επέτειο της ημέρας που παντρεύτηκαν παρουσία όλης της οικογένειας Beckham (στις 9 Απριλίου δηλαδή, 2022 στο Palm Beach της Φλόριντα), αλλά της ημέρας που επέλεξαν να κάνουν τη δική τους τελετή τον Αύγουστο του 2025 στο Westchester της Νέας Υόρκης, με τους γονείς του να είναι ανεπιθύμητοι.
Όλο αυτό γιατί σύμφωνα με τις αναρτήσεις του Brooklyn τον Ιανουάριο του 2026 ο πραγματικός τους γάμος το 2022 είχε αμαυρωθεί από έντονες παρασκηνιακές διαμάχες: από το δράμα με το νυφικό που δεν σχεδίασε τελικά η Victoria, μέχρι τις κατηγορίες της Nicola ότι η πεθερά της «καπέλωσε» τον πρώτο τους χορό.
Για να «γράψουν από την αρχή» λοιπόν, την πιο σημαντική τους στιγμή και να αφήσουν πίσω τις κακές αναμνήσεις, ο Brooklyn και η Nicola προχώρησαν σε μια νέα, κλειστή τελετή ανανέωσης όρκων στις 2 Αυγούστου το 2025. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο γιορτάζουν πλέον αυτή την ημερομηνία ως τη «δική τους» πραγματική αρχή.
H Harper Seven έγινε 15: Η αποθέωση από τους Beckham και το ποστ της Victoria που δίχασε
«Υπόσχομαι να σε προστατεύω πάντα»
Mπορεί ο Brooklyn εδώ και 8 μήνες να έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από τους γονείς και τα αδέρφια του, η λεζάντα της ανάρτησης που έκανε για την επέτειό του με την Nicola όμως φαίνεται πως μάλλον πήγαινε και σε αυτούς.
«Χαρούμενη επέτειο Nicola, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο σε αγαπώ. Είσαι η καλύτερή μου φίλη και σε αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή. Είμαι τόσο τυχερός που μπορώ να σε φωνάζω γυναίκα μου. Είσαι η απόλυτη πριγκίπισσά μου και υπόσχομαι να σε προστατεύω πάντα», έγραψε ο 27χρονος Brooklyn και σίγουρα η υπόσχεση να προστατεύει πάντα την 31χρονη σύζυγό του, αφορά και την ίδια του την οικογένεια.
«Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Κάνεις τη ζωή τόσο όμορφη. Σε ευχαριστώ που είσαι ο πιο καταπληκτικός σύζυγος που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ», έγραψε αντίστοιχα η Nicola Peltz αναδημοσιεύοντας τις ίδιες φωτογραφίες.
Η παραλίγο συνάντηση στο St. Tropez του Brooklyn με τους Beckhams
To ζευγάρι πάντως, παραλίγο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον David και τη Victoria Beckham κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο St. Tropez.
Ο Brooklyn και η Nicola βρέθηκαν να κάνουν τη βόλτα τους στα σοκάκια της πόλης, να επισκέπτονται τη boutique Jacquemus και να απολαμβάνουν το παγωτό τους από το διάσημο παγωτατζίδικο Barbarac, έχοντας μαζί τους τον σύζυγο του Elton John (και νονό του Brooklyn), David Furnish.
Την ίδια ακριβώς ώρα, οι γονείς του γευμάτιζαν σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια, στο εστιατόριο Cherry, παρέα με τον θρύλο του NBA Michael Jordan. Παρά την πολύ κοντινή απόσταση στην οποία βρίσκονταν και τον κίνδυνο μιας αμήχανης διασταύρωσης μπροστά στους φακούς των παπαράτσι, οι δύο πλευρές κατάφεραν να μην συναντηθούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Το χρονικό της ρήξης
Ο Brooklyn δεν έχει μιλήσει με τους γονείς του για περισσότερο από έναν χρόνο, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση, κάνοντας μια σκληρή ανάρτηση με την οποία ανακοίνωνε την πλήρη αποκοπή του από την οικογένειά του.
Σε αυτήν, κατηγόρησε ανοιχτά τους γονείς του ως «χειριστικούς» και υποστήριξε ότι προσπαθούσαν διαρκώς να «καταστρέψουν» τον γάμο του, βάζοντας πάντα πάνω από όλα τη δημόσια εικόνα και την προστασία του brand «Beckham».
Κι απ' ότι φαίνεται η υπόσχεσή του να «προστατεύει πάντα» τη Nicola αποτελεί τη ζωντανή υπενθύμιση αυτής της απόφασης.
