Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για έρωτα, απιστία αλλά και την έξυπνη λύση για να διώξει το άγχος της
Λίγο πριν κάνει τη ζωή δύσκολη στον Νίκο Κουρή και στον 4ο κύκλο του IQ 160 η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για όσα άλλαξαν στη ζωή της και τον τρόπο που βρήκε για να διώξει τον φόβο και την αυπνία από το άγχος της.
Η Σμαράγδα Καρύδη ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή ως Πηνελόπη Μουρίκη στο IQ 160, αλλά πριν κάνει τη ζωή δύσκολη στον Νίκο Κουρή, έκαναν μαζί το φωτογραφικό challenge των '80s.
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης έδωσε και μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη πριν από λίγες ώρες στις Rainbow Mermaids, μιλώντας όχι μόνο για όσα άλλαξαν στη ζωή της, αλλά για τον τρόπο που βρήκε να αντιμετωπίσει τις ατέλειές της.
Ήδη έχει καταφέρει να διώξει ανασφάλειες και φόβους για την αποδοχή της στο επαγγελματικό επίπεδο, ακόμη και πρακτικούς φόβους, όπως για τις πολύωρες πτήσεις.
Και όπως είπε κατόρθωσε να βρει και την πιο απλή λύση, για να καταπολεμήσει την αυπνία της που προκαλείται κυρίως τις περιόδους που έχει υπερβολικό άγχος. Η λύση είναι Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου από το Παρά Πέντε, ξεκάθαρα.
«Κάνω έναν τύπου διαλογισμό και λέω στον εαυτό μου: "κοιμήσου αγάπη μου, κοιμήσου κοριτσάκι μου, σου αξίζει το καλύτερο, σου αξίζει να κοιμηθείς. Θα έχεις έναν ωραίο ύπνο, θα πάνε όλα καλά, όλα είναι τέλεια. Μία χαρά θα πάνε όλα, κοίτα πόσο ωραίο κρεβάτι έχεις, τι ωραίο μαξιλάρι". Κρατά λίγο, αλλά πετυχαίνει».
Η Σμαράγδα χωρίς να αναφέρεται με λεπτομέρειες στον πρόσφατο χωρισμό της με τον Θοδωρή Αθερίδη με τον οποίο παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στον έρωτα λέγοντας πως:
«Είχε πολύ σημαντική θέση στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω νιώσει να έχουν πάει πίσω πράγματα γιατί ήθελα να είμαι με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και να τον ακολουθήσω. Τότε άξιζε, Εκ των υστέρων όταν φεύγει όλο αυτό, είναι και άσκοπο. Έχω αφήσει και δουλειά για έναν έρωτα».
Υπάρχει όμως και ένα λάθος που η Σμαράγδα, έμαθε να μην το κάνει ποτέ, ειδικά σε συναδέλφους της και ειδικά όταν σκηνοθετεί μία παράσταση:
«Επειδή έχω ζήσει από μικρή με τους γονείς μου που ήταν ηθοποιοί και έχω δει πόσο πολύ τους πλήγωνε η απόρριψη, μου είναι αδιανόητο να πληγώσω ηθοποιό σε μία πρόβα μου, να του πω πως κάτι δεν έκανε καλά».
Η Πηνελόπη Μουρίκη συγκατοικεί και «βασανίζει» τον Αργύρη Καλατζή
Όπως ήδη σε έχω ενημερώσει, η Σμαράγδα Καρύδη στον νέο κύκλο της σειράς συγκατοικεί με τον Νίκο Κουρή, μετά τη γέννηση του γιου τους.
Η Σμαράγδα Καρύδη συγκατοικεί με τον Νίκο Κουρή και έτσι ξεκινά επεισοδιακά το 4ο IQ 160
Δεν είναι μόνοι τους, αλλά έχουν μαζί τους στο νέο τους σπίτι και τα τρία της παιδιά και ο Αργύρης Καλατζής βρίσκεται ξαφνικά να έχει μία πολύβουη καθημερινότητα. Αποφασίζουν με την Πηνελόπη να μην έχουν δεσμεύσεις, δεν μπορούν όμως να καταπολεμήσουν και την έλξη που νιώθουν.
Ο Νίκος Κουρής είναι απολαυστικός ως μπαμπάς του μικρού Μιχάλη και ως συγκάτοικος της Σμαράγδας Καρύδη.
