Η sexy Μαριάντα Πιερίδη μέσα στο καμαρίνι της

Η sexy Μαριάντα Πιερίδη μέσα στο καμαρίνι της

Διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα και το μεγάλο της μυστικό είναι η γυμναστική που καθημερινά κάνει πάνω από μια ώρα. Στο πλευρό της πάντα ο σύντροφός της Δημήτρης Καμενίδης που την στηρίζει σε όλες τις επιλογές.

Βρεθήκαμε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας που κάθε Παρασκευή και Σάββατο μαζί με τον Νίκο Απέργη και την Όλγα Φαρμάκη δίνουν μια διαφορετική νότα στον κόσμο που πηγαίνει στο Sugar.

Καλογυμανσμένο σώμα και ένα κορμάκι καυτό που ξεσηκώνει ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό. Στον φακό μπροστά παρακολουθείτε την προετοιμασία της στο καμαρίνι της και το πως κλείνει το μάτι της γεμάτο νάζι.

"Η προσπάθειά μας έχει αγκαλιαστεί και σε μια περίοδο με πολλά σχήματα και μεγάλα budget , αντέχουμε μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει. Μαζί με όλη την ομάδα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και οι γιορτές που θα κάνουμε θα είναι όμορφες. Να έχει όλος ο κόσμος υγεία, χαρά ευτυχία και να διασκεδάζει". Η Μαριάντα Πιερίδη παράλληλα με τις εμφανίσεις της, κάνει ραδιόφωνο και δεν αγχώνεται για την προσωπική της ζωή και τον γάμο.