Η κόρη της Τουμασάτου και του Σταύρου στη «Βέρα στο Δεξί» μεγάλωσε και είναι viral στο TikTok
Η Δήμητρα Περούλη είχε υποδυθεί όταν ήταν μωρό την κόρη της Ρεγγίνας και του Στράτου στην «Βέρα στο δεξί».
Πότε πέρασαν δύο ολόκληρες δεκαετίες από τότε που η ελληνική τηλεόραση καθηλωνόταν καθημερινά μπροστά στη συχνότητα του Mega για τη «Βέρα στο Δεξί» δεν θα το είχαμε συνειδητοποιήσει, αν δεν βλέπαμε τυχαία εκεί που «σκρολάραμε» το τότε τηλεοπτικό μωρό της Ρεγγίνας και του Σταύρου να έχει μεγαλώσει και να έχει γίνει μια ολόκληρη γυναίκα.
Ο λόγος για τη μικρή «Ειρήνη», την τηλεοπτική κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου, ή αλλιώς την κατά κόσμον Δήμητρα Περούλη.
Ντορέττα Παπαδημητρίου & Γιώργος Γεροντιδάκης είχαν παίξει στη «Βέρα στο Δεξί» πριν γίνουν ζευγάρι
Πώς είναι σήμερα η κόρη της Ρεγγίνας και του Σταύρου;
Σήμερα, η Δήμητρα έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική, όμως παραμένει απίστευτα δημοφιλής και εξωστρεφής, έχοντας χτίσει το δικό της κοινό στο TikTok. Με σχεδόν 57.000 followers, φαίνεται πως χαρίζει χαμόγελα καθημερινά με τα χιουμοριστικά της βίντεο. Σε ένα από αυτά ωστόσο, αποφάσισε να συστηθεί ξανά στο κοινό και να μοιραστεί 10 άγνωστες πτυχές της ζωής της.
«Πάμε να βαφτούμε παρέα και να σας πω 10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Δήμητρα - ή αλλιώς Δam - στους followers της, ξετυλίγοντας με πολύ χιούμορ και αυθορμητισμό την καθημερινότητά της.
«Νούμερο 1», συνέχισε, «έπαιζα στη "Βέρα στο Δεξί", έναν ολόκληρο κύκλο και ήμουν η κόρη της Ρεγγίνας και του Στράτου. Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ με τη γιαγιά μου, όταν ήμουν μικρή κι έλεγε "Ξέρεις ποια είναι η εγγόνα μου; Έπαιζε στο Βέρα στο Δεξί στο Mega". Νούμερο 2, αυτή τη στιγμή δουλεύω σε εργοστάσιο με φάρμακα. Είσαι με κυλιόμενο ωράριο, κάτι που μου έχει κάτσει περίεργα, αλλά προσπαθούμε. Νούμερο 3, έχω αλλάξει 15 αθλήματα απ' όταν ήμουν μικρή - τύπου δεν στέριωνα σε κανένα. Νούμερο 4, είχα πάει να γράψω σερί δύο φορές πανελλήνιες, λες και δεν μου έφτανε η πρώτη. Νούμερο 5, μου αρέσει να τρώω πολύ ωμή πατάτα. Νούμερο 6, εννοείται πως ήμουν πρόεδρος στο 15μελές. Νούμερο 7, έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό. Ο αδερφός μου είναι ο λόγος που είμαι τόσο "γλυκομίλητη", καταλαβαίνετε. Έχουμε τρία χρόνια διαφορά. Νούμερο 8, η ειδικότης μου είναι να φτιάχνω καφέδες, αν και δεν νομίζω να ξαναπήγαινα στην εστίαση να ξαναδουλέψω. Νούμερο 9, δεν είμαι καθόλου fan του ναργιλέ και τελευταίο είναι (νούμερο 10) ότι θα ήθελα πολύ να πάω σε ένα νησί και να είναι εκεί η ζωή μου».
Όπως και με κάθε reunion ηθοποιών που έχουν πρωταγωνιστήσει σε σειρές που λατρέψαμε, έτσι και το να βλέπεις πώς εξελίχθηκαν τα παιδιά που πέρασαν από αυτές τις σειρές της παιδικής ή νεανικής μας ηλικίας είναι μαγικό και σε κάνει να αναπολείς τις εποχές που όλοι περιμέναμε με αγωνία το επόμενο επεισόδιο.
Για όσους δεν έζησαν την εποχή της «Βέρας στο Δεξί»
Για τους νεότερους που δεν έζησαν την «μανία» της εποχής ή για όσους δεν την θυμούνται καλά, η «Βέρα στο Δεξί» (σε σενάριο Έλενας Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση) προβαλλόταν από το 2004 έως το 2007 στο Mega και αποτέλεσε μία από τις πιο επιτυχημένες καθημερινές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Η πλοκή περιστρεφόταν γύρω από τις περίπλοκες σχέσεις, τα σκοτεινά μυστικά, τις δολοπλοκίες και τους θυελλώδεις έρωτες τριών γυναικών - της Ρεγγίνας, της Κλαίρης και της Έλσας. Ο έρωτας της Ρεγγίνας (Μαριάννα Τουμασάτου) και του Στράτου (Αλέξανδρος Σταύρου) υπήρξε το κεντρικό σημείο αναφοράς που καθηλώνε εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε απόγευμα, με την γέννηση της μικρής τους κόρης να αποτελεί κομβικό σημείο της ιστορίας.
Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελισάβετ Μουτάφη (Έλσα) και η Υρώ Λούπη (Δώρα) έχουν κάνει αρκετές φορές reunion αφού όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν πολύ καλές φίλες.
