Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη ως μαμά και οι ευχές όλων για την κόρη της Βαλέρια
Η Ελένη Μενεγάκη όσο και αν λαμβάνει σχόλια για να επιστρέψει στην τηλεόραση, ζει υπέροχα μακριά απ' αυτήν. Το σύντομο ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο αφορά το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της.
Μετά από 33 γεμάτα χρόνια η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να βάλει μία άνω τελεία στην επαγγελματική της ζωή στην τηλεόραση και στο καθημερινό πρόγραμμα. Αυτή τη διετία μακριά από την TV η παρουσιάστρια αποφάσισε να τελειοποιήσει έναν άλλο ρόλο, πιο σημαντικό και ίσως αυτός να την κρατήσει και οριστικά εκτός, παρά τα σενάρια που κατά καιρούς δημοσιεύονται για την επιστροφή της.
Το νέο κεφάλαιο και στη δική της ζωή αφορά στην κόρη της Βαλέρια και η Ελένη, ανέλαβε καθήκοντα όπως κάθε μαμά στη δική της θέση.
Το «αντίο» από μακριά της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Μαζωνάκη και το τραγούδι με νόημα
Όταν όλες φορούν μπαντάνα, η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να δένει το μαντήλι της όπως η Σοφία Λόρεν
Οι σφιχτές αγκαλιές και το νέο κεφάλαιο στη ζωή της
Η Ελένη Μενεγάκη ζει πια στη φάση της μητρότητας και στον ρόλο της ως σύζυγος πλήρως αφοσιωμένη στα του οίκου της. Όχι πως δεν ήταν τα προηγούμενα χρόνια κοντά στα παιδιά της, αλλά ποτέ δεν είχε τον χρόνο να ζει μέσα στις ζωές τους ολοκληρωτικά.
Τώρα έχει και τη δυνατότητα να κάνει τα όνειρα των παιδιών της πραγματικότητα, ακόμη και αν βρίσκεται στη θέση να τα αποχωρίζεται λόγω των σπουδών τους.
Μετά την κόρη της Λάουρα που σπουδάζει στο Εδιμβούργο και η Βαλέρια ξεκίνησε τις σπουδές της στο Λονδίνο και η μαμά Ελένη, ήταν μαζί της για να τη βοηθήσει στη μετακόμιση.
«Κάπου ανάμεσα στις βόλτες στο Λονδίνο, στις μικρές μας στιγμές και στις πιο σφιχτές αγκαλιές , ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα καινούργιο ανοίγει».
Μαζί της ήταν και η μεγαλύτερη κόρη της Λάουρα, ενώ στις ευχές που δέχθηκε η παρουσιάστρια για το παιδί της ξεχωρίζουν εκείνες της Νατάσας Θεοδωρίδου αλλά και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Η πρώην συνεργάτης της Ελένης, κατάλαβε πως ένιωθε εκείνη τη στιγμή, καθώς για καμία μητέρα δεν είναι εύκολο να αποχωρίζεται το παιδί της, όσο και αν είναι κατά βάθος περήφανη που πια ακολουθεί τον δικό του δρόμο.
Για αυτό και στην ευχή της είπε το κλασσικό και άκρως καθησυχαστικό «Όλα καλά θα πάνε Ελένη μου».
Όπως σε κάθε ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη, έτσι και σ'αυτήν υπήρχαν σχόλια για την επιστροφή της στην τηλεόραση και το κλασσικό πια «μας λείπεις». Αλλά η παρουσιάστρια δε σκοπεύει να επιστρέψει.
Είχε ξεκαθαρίσει φεύγοντας από το Mega, πως δεν θα ξανακάνει καθημερινή εκπομπή, αφήνοντας όλα τα άλλα ενδεχόμενα ανοιχτά. Αλλά στην παρούσα φάση η ελληνική τηλεόραση δεν μπορεί να «σηκώσει» όχι μόνο το οικονομικό μέγεθος της Ελένης, αλλά γιατί δεν έχει βρεθεί και ένα format που να της ταιριάζει. Που να σημαίνει κάτι μετά από 33 χρόνια ένδοξης τηλεοπτικής καριέρας.
