Γωγώ Φαρμάκη: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η κατάθεσή της

Γωγώ Φαρμάκη: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η κατάθεσή της

Μπορεί να βγήκε απο το νοσοκομείο η 25χρονη ηθοποιός, αλλά τα πρόβλήματα έχουν συνέχεια. Επέλεξε να δώσει κατάθεση πριν λίγες μέρες και να πει την αλήθεια σύμφωνα με την δική της οπτική και τα όσα βίωσε.

Όλα ξεκίνησαν στις 3 Νοεμβρίου όταν η Γωγώ πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον νεαρό επιχειρηματία που ήταν σε διάσταση με την Όλγα Φαρμάκη. Το αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Αγγλούπα με οδηγό τον ίδιο και επιβάτες την Όλγα και τη σοβαρά τραυματισμένη αδερφή της, έσπασε τη μπάρα του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ και με ταχύτητα έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία προκειμένου να σωθεί η ηθοποιός. Η τρίωρη σχεδόν κατάθεση όμως γύρισε την πλάτη της κοπέλας ακόμη και στην οικογένειά της. Η ψυχολογία της άλλαξε και ένιωσε να βγάλει από μέσα της αυτά που την βασάνιζαν.

Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα'', η 25χρονη Γωγώ κατέθεσε ότι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας επίτηδες έβγαλε από την τσέπη του το όπλο και το έστρεψε επάνω της. Με ανατριχιαστικό τρόπο και κυνικότητα μίλησε και άλλαξε άρδην το καλό κλίμα που υπήρχε εδώ και είκοσι μέρες στο δωμάτιο του τέταρτου ορόφου που νοσηλευόταν. Η Όλγα Φαρμάκη παράλληλα συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της με ραδιόφωνο που κάνει και έχει πολλές προτάσεις για φωτογραφήσεις και εμφανίσεις σε event και αποφεύγει διακριτικά να μιλήσει για όλα αυτά. Στην συνέντευξη που έδωσε στο Hello είχε αναφέρει ότι το κουβάρι δεν είναι έτοιμη να το ξετυλίξει μέσα της και την ενδιαφέρει μόνο που όλα πέρασαν.

Από την άλλη πλευρά τα λεγόμενα της αδερφής της, ότι αυτό ήταν ένα λάθος, έρχεται σε αντίθεση με την κατάθεση της Όλγας που μίλησε αμέσως μετά το περιστατικό. Η αστυνομία σύντομα και μάλλον μέσα στην εβδομάδα καλείται να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και να ζητήσει συμπληρωματική κατάθεση από την Όλγα αλλά και τον Αλέξανδρο Αγγλούπα που έχει αφεθεί ελεύθερος από της 5 Νοέμβρη. Το γεγονός ότι ομολόγησε το λάθος του έχει πολλά πλεονεκτήματα για την συνέχεια της υπόθεσης και η ταλαιπωρία για την νεαρή ηθοποιό ίσως κρατήσει πολλά χρόνια μέχρι να δικαιωθεί και να πάρει αυτό που ζητάει.

Την αλήθεια την γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αυτό του περιστατικού και η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί να δώσει απαντήσεις αφού κάνει όλα αυτά που χρειάζονται μετά και τις νέες εξελίξεις. Αυτό που κρατάμε είναι ότι η υγεία της είναι πολύ καλή και με χαμόγελα επέστρεψε στο σπίτι της.