Dancing on Ice: Η αποχώρηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τι ψήφισε το κοινό

Dancing on Ice: Η αποχώρηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τι ψήφισε το κοινό

Η αποχώρηση της Σταματίνας για πολλούς ήταν αναμενόμενη χθες το βράδυ. Η πανέμορφη παρουσιάστρια-δημοσιογράφος βρέθηκε στο τέλος αντιμέτωπη με το Γιώργο Χειμωνέτο και τελικά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ιωάννα Πηλιχού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Σάγια έκαναν εκπληκτική παράσταση και έδειξαν ότι παραμένουν φαβορί μέχρι το τέλος του σόου. Οι επιδόσεις αρχίζουν σιγά-σιγά να είναι πολύ υψηλές και έφτασε το 15 με άριστα το 16 (συγκεκριμένα η Σάγια).

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου χτύπησε λίγα λεπτά πριν την εμφάνισή του και τέθηκε σε κίνδυνο η συμμετοχή του. Παρόλα αυτά έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Ο Κώστας Φραγκολιάς ανεβαίνει όλο και περισσότερο σε επίπεδο και στην προτίμηση του κοινού και η Χριστίνα Παππά αν και απέσπασε χαμηλή βαθμολογία σώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Κάπως έτσι κύλησε η βραδιά που ολοκληρώθηκε στις 00.35 και κράτησε λιγότερο σε σχέση με άλλες φορές. Σε ρόλο quest η Γιολάντα Διαμαντή που γοήτευσε και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Ας δούμε πως ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό και πως έχουν οι ισορροπίες μέχρι και στην τελική ευθεία για τον τελικό μιας και έχουν μείνει επτά παίχτες που διεκδικούν την πρώτη θέση. Όσο αφορά την τηλεθέαση; Μέχρι τις 22.30 τα ποσοστά έμειναν κοντά στο 17% μιας και ή νέα σειρά του Mega "Κλεμμένα Όνειρα" έφτασε κοντά στο 28%. Στην συνέχεια η τηλεθέαση κυμάνθηκε κοντά στο 28% για το σόου στον πάγο.

1. Ιωάννα Πηλιχού

2. Πηνελόπη Αναστασοπούλου

3. Σάγια

4. Κώστας Φραγκολιάς

5. Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

6. Χριστίνα Παππά

7. Σταματίνα Τσιμτσιλή

8. Γιώργος Χειμωνέτος