Pippa Middleton, η αντροχωρίστρα

Pippa Middleton, η αντροχωρίστρα

Ο καινούργιος αγαπημένος της Pippa είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Pippa Middleton, όχι μόνο δεν έμεινε λεπτό μόνη μετά το χωρισμό της αλλά τα έχει με παντρεμένο και μάλιστα πατέρα τριών παιδιών. Τώρα θα μας πείτε τι μας νοιάζει εμάς τι κάνει το άτακτο κορίτσι. Μα πρόκειται για την αδελφή της Kate Middleton και πρόσφατα νέας Δούκισσας του Campbridge που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει το chic προφίλ της. Η Pippa όμως δε δείχνει να συμμερίζεται τις ανησυχίες της συζύγου του Πρίγκιπα WIlliam με αποτέλεσμα να απασχολεί συνεχώς τον Τύπο με τα καμώματά της.

Έτσι, μετά τον χωρισμό της από τον Alex Loudon τον προηγούμενο μήνα βρήκε αμέσως παρηγοριά στην αγκαλιά του Ben Goldsmith. Ο εν λόγω τραπεζίτης, ζει στο Λονδίνο, έχει μπόλικη περιουσία και είναι παντρεμένος με την Emma Rothschild.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μ.Μ.Ε που έχουν βουίξει οι δυο τους μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο, στέλνουν μηνύματα, κυκλοφορούν κρυφά και οργανώνουν συχνές εξορμήσεις. Υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο γάμος του Goldsmith πάει τόσο άσχημα που ήταν λογικό να αναζητήσει νέες αγκαλιά.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ τι λέει για όλα αυτά;