Συμβαίνει τώρα: H Γωγώ Φαρμάκη ύστερα απο 40 μέρες βγήκε απο το νοσοκομείο

Συμβαίνει τώρα: H Γωγώ Φαρμάκη ύστερα απο 40 μέρες βγήκε απο το νοσοκομείο

Με δάκρυα χαράς και ανακούφισης η νεαρή ηθοποιός βγήκε απο το NΙΜΤΣ νοσοκομείο και επέστρεψε υγιής στο σπίτι της, Λίγο μετά τη 13.30 η 25χρονη ηθοποιός συνοδευόμενη απο τους γονείς και τον θείο της Λάμπρο Φαρμάκη άφησε πίσω όλη τη μάχη που έδωσε με την ζωή της.

Η Γωγώ Φαρμάκη βγήκε από το νοσοκομείο και οι στιγμές με τους γιατρούς της ήταν συγκινητικές. Ο Στάθης Τσοχαταρίδης αλλά και ο Διονύσης Πυνιαλίδης, που έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία μαζί της, έδωσαν όλες τις οδηγίες για την πορεία της φαρμακευτικής αγωγής που θα χρειαστεί.

Νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ασθενείς με δάκρυα χαιρέτησαν το νεαρό κορίτσι που φανερά ανανεωμένο και αδυνατισμένο είναι και πάλι έτοιμο να μπει δυναμικά στον χώρο της υποκριτικής. Το σοκ ήταν μεγάλο και φαίνεται σιγά-σιγά θα το ξεπεράσει.

Πέραν από ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας είπε, απλά ευχαρίστησε όλους που την βοήθησαν να είναι σε θέση σήμερα να είναι ακριβώς όπως και πριν το ατύχημα. Το χαμόγελό της ήταν πλατύ και από αύριο το πρωί αρχίζει ο σχεδιασμός για το δικό της μέλλον.

Αξίζει να αναφέρουμε και να πούμε ένα μπράβο και στο τμήμα ασφαλείας (security) που από τις 4 Νοεμβρίου ήταν δίπλα στην κοπέλα και κράτησε μακριά περίεργους αλλά και άτομα που δεν είχαν να κάνουν με την οικογένεια.