Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές σπίτι της Britney Spears

Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές σπίτι της Britney Spears

Η Britney μετακομίζει σε μια τεράστια βίλα μαζί με τα παιδιά της και τον άντρα των ονείρων της και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του σπιτιού που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Μπορεί να πέρασε βάσανα και πίκρες, μπορεί να έφτασε στα όρια της παράνοιας και της κοινωνικής εξαθλίωσης, όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η Britney Spears, πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ στα 30 της χρόνια, έκλεισε έναν γεμάτο επιτυχίες χρόνο με τον καλύτερο τρόπο. Μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι με τον σύντροφό της Jason Trawick και τα δύο της παιδιά, στην περιοχή Thousand Oaks της California.

Φυσικά, όταν λέμε σπίτι, δεν εννοούμε ένα απλό σπίτι. Η νέα κατοικία της Britney είναι μια πανάκριβη, αρχοντική βίλα, ιδανική τόσο για τα δύο μικρά της αγόρια όσο και για το ξεκίνημα μιας νέας προσωπικής ζωής με τον άντρα τον ονείρων της.

Το νέο της δίπατο σπίτι έχει έκταση ούτε λίγο ούτε πολύ 975τ.μ., διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 6 ½ μπάνια ενώ έχει πατώματα από ξύλο και μάρμαρο και σιδερένιες εσωτερικές σκάλες. Περιλαμβάνει επίσης ένα μεγάλο δωμάτιο διασκέδασης, προσωπικό κινηματογράφο, πισίνα, γυμναστήριο, τζακούζι και μια τεράστια αυλή στο πίσω μέρος του.

Στην πραγματικότητα ολόκληρη η κατοικία θυμίζει περισσότερο εξοχικό resort παρά σπίτι, καθώς στα ατού του συμπεριλαμβάνεται και μια μεγάλη καμπάνα με εξωτερική κουζίνα, στην οποία το ζευγάρι μπορεί να φιλοξενεί και να διασκεδάζει τους καλεσμένους του.

Για όλα αυτά τα προνόμια, η Britney και ο Jason θα δίνουν 25.000 δολάρια τον μήνα, ένα ποσό που σίγουρα δεν θα είναι πρόβλημα για αυτούς.