Ψώνια μέσα στη μαύρη νύχτα για Kate Moss και Jamie Hince

Ψώνια μέσα στη μαύρη νύχτα για Kate Moss και Jamie Hince

Το ροκ ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο σε ένα μέρος που δεν έχει να κάνει και τόσο με τα Χριστούγεννα.

Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν έρχονται οι γιορτές των Χριστουγέννων, βγαίνουν στην αγορά για να προμηθευτούν στολίδια και χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ για το σπίτι τους αλλά και για να αγοράσουν δώρα τόσο για αυτούς όσο και για τους αγαπημένους τους. Πάντα, φυσικά, με μέτρο και στα λογικά οικονομικά όρια που έχει ο καθένας.

Η Kate Moss και ο Jamie Hince, όμως, δεν είναι «οι περισσότεροι άνθρωποι». Είναι ένα από τα πιο ροκ και ιδιόρρυθμα ζευγάρια της ξένης showbiz, έτσι και τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους πρέπει να έχουν τον ανάλογο χαρακτήρα.

Moss και Hince, λοιπόν, βγήκαν χτες στην αγορά του Λονδίνου για να κάνουν τα ψώνια των Χριστουγέννων, μόνο που ούτε η ώρα ούτε το μέρος που πήγαν ήταν συνηθισμένα. Το ζεύγος επέλεξε το exclusive κατάστημα της Prada στην Bond Street, το οποίο άνοιξε αποκλειστικά και μόνο για αυτούς μέσα στη νύχτα, όταν όλα τα άλλα μαγαζιά είχαν κλείσει και τα μόνα "καταστήματα" που λειτουργούσαν ήταν τα μπαρ.

Η Kate και ο Jamie διάλεξαν ακριβά designer δώρα για συγγενείς και φίλους, αν και το supermodel φάνηκε να ξεστρατίζει για λίγο και να χαζεύει μερικά σέξι ζευγάρια παπουτσιών για προσωπική κατανάλωση (συνήθειες είναι αυτές, τι να κάνουμε τώρα).

Πριν επισκεφτούν το μαγαζί της Prada, Moss και Hince είχαν περάσει μερικές ώρες με καλή παρέα και ποτά σε ένα private members club στη Dover Street, ενώ μέσα στη μέρα έκαναν έρευνα αγοράς για έπιπλα σε διάφορα μαγαζιά της πόλης. Είπαμε, αυτό το ζευγάρι δεν είναι σαν όλα τα άλλα.