Ο Alpha δένει την ωραία του "Ελένη" με νέο συμβόλαιο

Ο Alpha δένει την ωραία του "Ελένη" με νέο συμβόλαιο

Άμεση, χαμογελαστή και ευγενής. Η Ελένη Μενεγάκη κάθε μέρα κερδίζει  όλο και περισσότερους τηλεθεατές και αυτό έχει κάνει τους υπεύθυνους στο κανάλι να είναι έτοιμοι να της κάνουν πρόταση να ανανεώσει σε λίγους μήνες το συμβόλαιό της.

Τα χθεσινά νούμερα έφτασαν στο 31% στο νεανικό κοινό και είναι ποσοστά ρεκόρ για την μεσημεριανή ζώνη. Η επιτυχία φέτος αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και έχει απέναντι να ανταγωνιστεί δελτία ειδήσεων, επαναλήψεις στον ΑΝΤ1 αλλά και το μεσημεριανό του STAR.

Η Ελένη προσφέρει τρεις ώρες ενημέρωση και ψυχαγωγία και δείχνει ότι το γουστάρει για να το πούμε λαϊκά. Κάνει πλάκα, αυτοσαρκάζεται, νιώθει σιγουριά, πηγαίνει στην κουζίνα και απολαμβάνει τις λιχουδιές. Δεν είναι μια καινούργια συνταγή αυτό για την Ελένη αλλά έχει όρεξη. Αυτό φαίνεται. Μυστικά μικρά που την φέρουν σε θέση καπετάνιου στην καυτή ζώνη 13.00-16.00.

Αν αναλογιστούμε ότι μετακόμισε και τόλμησε να δεχτεί να κάνει αυτή την εκπομπή σε αυτή την ώρα είναι άλλο ένα συν στην υπόθεση αξιολόγησης του πρώτου τριμήνου. Οι υπεύθυνοι του καναλιού όπως μαθαίνουμε από τώρα σκέφτονται να ανανεώσουν το συμβόλαιό της που λήγει τέλος του χρόνου. Είναι η μοναδική παρουσιάστρια που φέρνει έσοδα στο κανάλι σε πολύ δύσκολους καιρούς. Είτε βγαίνει αμακιγιάριστη, είτε κούκλα όπως καθημερινά κερδίζει μέρος του κοινού που κάθε μέρα είναι και μεγαλύτερο. Αυτό δεν είναι τυχαίο.