Η Jennifer Lopez ξεπουλά διαμαντικά και αναμνήσεις

Η Jennifer Lopez ξεπουλά διαμαντικά και αναμνήσεις

Όχι όποια κι όποια όμως, αλλά όλα όσα της είχε κάνει δώρο ο πρώην άντρας της, Marc Anthony.

Υπάρχουν γυναίκες που όταν χωρίζουν πέφτουν στα πατώματα κρατώντας αγκαλιά την μπλούζα που έχει ξεχάσει ο πρώην στο σπίτι και κλαίνε μέχρι να πάθουν μερική τύφλωση. Υπάρχουν γυναίκες που παίρνουν πιο ψύχραιμα τον χωρισμό αλλά εξακολουθούν να μένουν κολλημένες σε αναμνήσεις και στιγμές για αρκετό καιρό και δυσκολεύονται να προχωρήσουν παρακάτω. Και υπάρχουν και οι ψυχρές εκτελέστριες που χωρίζουν τη Δευτέρα, έχουν ξεφορτωθεί ότι θυμίζει τον πρώην την Τρίτη και έχουν βρει νέο γκόμενο την Τετάρτη. Η Jennifer Lopez είναι σαφές πλέον πως ανήκει στην τελευταία κατηγορία.

Αφού πρώτα βρήκε ένα αγόρι για να παίζει και να περνά ξένοιαστα στη ζωή της, η JLo αποφάσισε τώρα πως δεν θέλει να κρατήσει τίποτα που να της φέρνει στο μυαλό τον Marc Anthony, και έτσι ξεκίνησε να πουλά ότι κόσμημα της είχε κάνει δώρο ο πρώην σύζυγός της μέσα στα 7 χρόνια του γάμου τους.

Και δεν μιλάμε μόνο για βραχιόλια και σκουλαρίκια, καθώς η Lopez λέγεται πως θέλει να ξεφορτωθεί όσο τίποτα το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με το σπάνιο μπλε διαμάντι των 8.5 καρατίων, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η διάσημη Λατίνα σταρ δεν έμεινε όμως μόνο στα κοσμήματα, αλλά άρχισε να δίνει δεξιά κι αριστερά όλα τα ρούχα που της είχε αγοράσει ο Anthony μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Ένας στενός της φίλος, πάντως, δήλωσε στους Chicago Sun Times πως η Lopez συμπεριφερόταν πάντα με αυτόν τον τρόπο όταν ήθελε να προχωρήσει στη ζωή της, όχι μόνο μετά από έναν χωρισμό, αλλά και μετά από διακοπή σχέσεων με συνεργάτες, υπαλλήλους και φίλους.

«Όταν η Jennifer προχωρά μπροστά, προχωρά μόνο μπροστά», είπε η πηγή. «Ο Casper Smart θα ανακαλύψει κάποια στιγμή πως θα εξαφανιστεί από τη ζωή της μόλις τον βαρεθεί. Όταν είχε χωρίσει με τον Ben Affleck, τον Diddy και τον Ojani Noa, είχε κάνει το ίδιο».

Τα μόνα πράγματα που αποφάσισε να κρατήσει η Lopez από τον πρώην άντρα της, είναι όλα όσα είχε πάρει για τα 3χρονα δίδυμά τους, τον Max και την Emme. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε σε κάποια βιτρίνα δίπλα σας.