Η μονάκριβη κόρη της Victoria Beckham είναι η νέα κολλητή φίλη της Eva Longoria

Η μονάκριβη κόρη της Victoria Beckham είναι η νέα κολλητή φίλη της Eva Longoria

Τα δύο κορίτσια έχουν γίνει αχώριστα.

Η Harper Seven τείνει να εξελιχθεί στο απόλυτο fashion icon ξεπερνώντας ακόμα και την ίδια της τη μαμά. Μπορεί η Victoria Beckham να βραβεύτηκε για την έμπνευσή της και τη νέα της καριέρα στη μόδα, αλλά η Harper σιγά σιγά κλέβει την παράσταση.

Αυτή τη φορά η «νοικοκυρά σε απόγνωση» Eva Longoria μίλησε όχι για τη διάσημη μαμά, αλλά για την αξιολάτρευτη κόρη της «posh» αποκαλώντας τη μάλιστα και φιλενάδα της. Τα δύο κορίτσια όχι μόνο έχουν γίνει αυτοκόλλητα, αλλά η Longoria λατρεύει τόσο πολύ την τοσοδούλα Harper που την κακομαθαίνει με υπέροχα φορέματα και κομψές δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Μάλιστα, όχι μόνο δε θα δυσκολευτεί να βρει το χριστουγεννιάτικο δώρο της, αλλά όπως δήλωσε και στα Μέσα, η μικρή δεσποινίδα Beckham είναι τόσο κοκέτα που είναι πολύ εύκολο να διαλέξει κάτι για να την ευχαριστήσει.

«Θα της πάρω ρούχα φυσικά, όπως κάνει και η μαμά της», σχολίασε η Eva και μπορούμε να πούμε πως δε μας έκανε καμία εντύπωση. Άλλωστε με μαμά την εκκεντρική Victoria δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.