Οι 'Eλληνες celebrities κράζουν τον εαυτό τους

Οι 'Eλληνες celebrities κράζουν τον εαυτό τους

Η νέα μόδα στο θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης.

Μέχρι τώρα ξέραμε την παροιμία «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε πλακώσει». Φαίνεται όμως πως η καινούργια μόδα ανάμεσα στους επωνύμους έπαψε να είναι η άμεση προώθηση της δουλειάς τους, αλλά αντίθετα η έμμεση διαφήμιση μέσω της αρνητικής δημοσιότητας. Έτσι, ο ένας μετά τον άλλο κάνουν δηλώσεις στα Μέσα που θα μπορούσε να έχει σκηνοθετήσει ο χειρότερός τους εχθρός. Μήπως τελικά ξέρουν κάτι παραπάνω οι εγχώριοι star;


«Παίρναμε φτωχούς ανθρώπους από τα Νέα Λιόσια και άλλες παρόμοιες περιοχές, τους αποτριχώναμε και τους «εξευτελίζαμε», για να έχει πλάκα το επεισόδιο. Αυτό δεν είναι καθόλου της δικής μου αισθητικής, γι' αυτό και φρόντιζα συστηματικά να απέχω από τέτοιες σκηνές.», λέει ο Ηλίας Ψινάκης σε γνωστό περιοδικό για την εμπειρία του στο Fab5.


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τη σειρά της παρακαλεί τους τηλεθεατές να μη δουν την εκπομπή της, γράφοντας στο λογαριασμό της στο twitter «Πραγματικά, αν δεν έχετε αποθέματα ψυχικού σθένους, θα σας συμβούλευα να μη δείτε την αποψινή εκπομπή. Θα συγκλονιστείτε».


Τέλος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προτρέπει όποιον δεν του αρέσει του Dancing on Ice, πολύ απλά να μην το παρακολουθεί, δείχνοντας έτσι πως πολύ απλά δεν τη νοιάζει.


Μα καλά, τι έχουν πάθει οι Έλληνες celebrities;