Η Δέσποινα Βανδή θέλει να βοηθήσετε το χαμόγελο του Παιδιού

Η Δέσποινα Βανδή θέλει να βοηθήσετε το χαμόγελο του Παιδιού

Η τραγουδίστρια μας μίλησε για τη συναυλία της για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εδώ και εβδομάδες η Δέσποινα δουλεύει αφόρητα. Κάνει ραντεβού με μεγάλες εταιρίες ζητώντας τους να προσφέρουν δωρεάν εμπορεύματα τους. Τηλεφωνεί σε φίλους τραγουδιστές για να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, μαγειρεύει γλυκά, ψάχνει ζογκλέρ και άγιο Βασίληδες, τυλίγει δώρα, στέλνει προσκλήσεις. Ακούει πολλά ναι και αρκετά όχι. Δουλεύει ασταμάτητα ακόμη και την προηγούμενη βδομάδα που ήταν άρρωστη με πυρετό.

Μέσα στον πανικό των προετοιμασιών η Δέσποινα βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο για να μας εξηγήσει γιατί πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε το Χαμόγελο του παιδιού.

Πώς μπορεί λοιπόν κάποιος να βοηθήσει;
Και μόνο με το να έρθει κάποιος στη συναυλία και να δώσει 10 ευρώ, ή να έρθει στο bazaar που θα ξεκινήσει από τις 11 και με ελάχιστα ευρώ να αγοράσει πράγματα από 70 εταιρίες σε τιμές με εκπτώσεις μέχρι και 70% κάτω από την αρχική τους τιμή, θα βοηθήσει και με το παραπάνω. Θα βρείτε δώρα, όλα καινούργια από πολύ καλές εταιρίες και αυτό φωνάζω σε όλους. Ελάτε να πάρετε τα δώρα των Χριστουγέννων σας από το bazaar, αγοράστε και βοηθήστε.

Όλες τις επαφές με τις εταιρίες τις έκανες μόνη σου;
Ναι όλες εγώ αρχικά και μετά βοήθησαν και οι συνεργάτες μου. Δουλεύει πάρα πολύς κόσμος αφιλοκερδώς μεν, αλλά με πολύ χαρά.

Είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεις το φιλανθρωπικό bazaar και τη συναυλία. Θα το κάνεις και του χρόνου;
Θέλω να το καθιερώσω και σκέφτομαι να κάνω και κάτι στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς ούτε πέρσι μου βγήκε, ούτε φέτος με την πρεμιέρα στο Fever και το studio. Δεν είμαι και καλά δικτυωμένη στη Θεσσαλονίκη όσο είμαι στην Αθήνα, αλλά θα το παλέψω.

INFO:
Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει το χαμόγελο του παιδιού, μπορεί να έρθει μόνος του ή με τα παιδιά του την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. (Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης) και συγκεκριμένα στον χώρο του γραφείου τύπου.

θα μπορούν τα παιδιά να απασχολούνται δημιουργικά από εθελοντές του συλλόγου, να φωτογραφίζονται με τον Άγιο Βασίλη και να ζωγραφίζουν τα προσωπάκια τους.

Οι μεγάλοι θα επιλέγουν ανάμεσα από home made γλυκίσματα, ginger bread houses και σοκολάτες, στολίδια, ρουχαλάκια , παιχνίδια, βιβλία, και DVD, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, αξεσουάρ και μικρά δωράκια

Η συναυλία θα ξεκινήσει μετά τις 5 και στη σκηνή θα ανέβουν η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Goin'Through, οι ΝΕΒΜΑ, η Ήβη Αδάμου, η Ελισάβετ Σπανού και ο OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη.