Η Ρία Αντωνίου στο Iταλικό "Dancing with the Stars" με πολύ καλό συμβόλαιο

Η Ρία Αντωνίου στο Iταλικό "Dancing with the Stars" με πολύ καλό συμβόλαιο

Το γνωστό μοντέλο μπορεί στην Ελλάδα να μας απασχόλησε κυρίως για την προσωπική του ζωή και τις σέξι φωτογραφήσεις του, αλλά στο εξωτερικό όλα πάνε απο το καλό στο καλύτερο. Διαφημιστικές καμπάνιες, φωτογραφήσεις, editorial και συμμετοχή στο μεγάλο Iταλικό show.

Μέσω του πρακτορείου που συνεργάζεται εδώ και ένα χρόνο περίπου στη μητρόπολη της μόδας, η Ρία έκανε μια αίτηση να λάβει μέρος στο πολύ δημοφιλές σόου της RAI UNO.

Μετά από δεκάδες casting που έγιναν αποφασίστηκε από την παραγωγή του παιχνιδιού να είναι μέσα στην δωδεκάδα η εκρηκτική Ρία που από της 7 Ιανουαρίου θα δείξει τις χορευτικές της ικανότητες. Το hot μοντέλο έχει προκαλέσει θετικά σχόλια και τον θαυμασμό γνωστών οίκων μόδας αλλά και τηλεοπτικών παραγωγών.

Αν μάλιστα ήξερε καλά και την ιταλική γλώσσα λένε ότι θα μπορούσε να κάνει και τηλεόραση η Ρία στο Μιλάνο. Στην Ελλάδα η εικόνα αυτή της αισθησιακής κοπέλας και της μοιραίας με την προσωπική της ζωή μάλλον την πήγε βήματα πίσω και ήταν και η αφορμή να μαζέψει βαλίτσες και να πάει στο Μιλάνο.

Έχει δεχτεί πολλές προτάσεις να πάει Τουρκία αλλά και Μαϊάμι και διαπραγματεύεται τις προτάσεις ώστε να έχει ένα πολύ καλό deal σε ότι κάνει μιας και οι εποχές είναι δύσκολες και πολύ λίγα μοντέλα της Ευρώπης μπορεί να πληρωθούν καλά. Η εμφάνισή της στο Dancing είναι ένα βήμα μεγάλο και μετά το Πάσχα και ανάλογα με την πορεία της μέσα στο σόου θα καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις της. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε απο την πλευρά μας.