Τρύφωνας Σαμαράς: Τηλεόραση, θέατρο και Ηλίας Ψινάκης στο μικροσκόπιό του

Τρύφωνας Σαμαράς: Τηλεόραση, θέατρο και Ηλίας Ψινάκης στο μικροσκόπιό του

Η κόντρα φαίνεται ότι καλά κρατεί μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και του Τρύφωνα Σαμαρά. Οι επιθέσεις είναι πολύ σκληρές μέσα απο συνεντεύξεις και αυτή τη φορά ο κομμωτής πήρε το δικό του όπλο και έριξε βολές.

Το 2011 ήταν η χρονιά του για πολλούς λόγους. Αφού έκλεψε την παράσταση στο «Dancing With The Stars», η νέα σεζόν τον βρήκε πρωταγωνιστή στην TV, στην σκηνή αλλά και στον κινηματογράφο μαζί με άλλο πρόσωπα της showbiz. Σε συνέντευξη που έδωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ ο γνωστός κομμωτής σχολίασε την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου, τη θεατρική υπέρβαση αλλά και την απόλυση του Ηλία Ψινάκη.

Πώς βρέθηκες στο θέατρο;
Ο Γιώργος Βάλαρης είναι ο ηθικός αυτουργός. Κάνω τον μονόλογο που είχε ο Νίκος Μουτσινάς, τροποποιημένο.

Είχες άγχος;
Πολύ. Αγχώθηκα πιο πολύ σε σχέση με όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Εγώ δεν είμαι ούτε ηθοποιός ούτε παρουσιαστής. Όλα αυτά που κάνω είναι αυθόρμητα κι αυτό άρεσε στον Γιώργο Βάλαρη. Είναι και το καστ φοβερό, με στήριξαν και πολύ.

Ποιον ρόλο θα ήθελες να παίξεις στο θέατρο γενικά;
Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Θα ήθελα να παίξω τον κομμωτή στο «Σεσουάρ για Δολοφόνους».

Στην τηλεόραση θα ήθελες να κάνεις και κάτι άλλο;
Είμαι είκοσι χρόνια στη σόουμπιζ. Έχω κάνει στη δουλειά μου πολλά πράγματα. Η ευκαιρία που μου έδωσε ο Γιάννης Λάτσιος ήταν μεγάλη. Αν μου πρότειναν και κάτι άλλο θα το έκανα. Η τηλεόραση μου αρέσει. Είναι ένα είδος όπου μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αρκεί αυτό που κάνεις να αρέσει στον κόσμο. Από την άλλη, δεν θα με χαλάσει αν αυτό σταματήσει εδώ.

Είσαι ικανοποιημένος από το Fab 5;
Πολύ. Ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι πρωτοπόρο που κάνει φοβερές παραγωγές.

Πώς νιώθεις πλέον που ο Ηλίας Ψινάκης απολύθηκε από το Fab 5;
Στεναχωρήθηκα. Είναι λογικό αυτό όταν ξεκινάμε πέντε και μένουμε τέσσερις, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Από ότι ξέρω, έτσι θα συνεχίσουμε και θα οδηγώ εγώ το τζιπ!