Jennifer Lopez: το κρυφό δράμα της κόρης της

Jennifer Lopez: το κρυφό δράμα της κόρης της

H διάσημη star εξομολογείται.

Η Jennifer Lοpez βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του CNN« Big Stars Big Giving» και μίλησε μαζί με τα υπόλοιπα για τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη της το 2008.

Η Λατίνα star ανακάλυψε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Mark Anthony, πως μετά τη γέννηση των διδύμων, υπήρχε ένα περίεργο εξόγκωμα στο κεφάλι της μικρής της κόρης, Emme.

«Θυμάμαι ότι κοιτούσα τον Mark και του έλεγα πρέπει να φωνάξουμε τον γιατρό. Εάν πάθαινε κάτι η κόρη μου θα πέθαινα. Είχα αρχίσει να πανικοβάλλομαι, όπως και ο Mark και σκεφτόμουν πως ίσως κάποιος την έριξε κάτω όταν δεν ήμασταν μπροστά», σχολίασε με έντονη την αγωνία τρία χρόνια μετά από την περιπέτειά της.

Ευτυχώς, το νεογέννητο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς πως χαίρει άκρας υγείας.

Το διάσημο ζευγάρι όχι μόνο δεν ξέχασε ποτέ αυτό που τους συνέβη, αλλά κινητοποιήθηκε και δημιούργησε το Ίδρυμα Maribel, εις μνήμη της αδελφής του Mark Anthony που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο στον εγκέφαλο στην ηλικία των οκτώ ετών.

Ένα μεγάλο μπράβο για τη Jennifer Lopez που εκτός από λαμπερή ντίβα, παραμένει και μία ευαισθητοποιημένη γυναίκα κοντά σε παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.