Παπαδάκης-Φερεντίνος-Σούλης-Ράδιο Αρβύλα: Τι θα δούμε τα Χριστούγεννα;

Παπαδάκης-Φερεντίνος-Σούλης-Ράδιο Αρβύλα: Τι θα δούμε τα Χριστούγεννα;

O ΑΝΤ1 έκανε ότι μπορούσε για να κερδίσει τηλεθεατές τις γιορτινές μέρες και όλες του οι εκπομπές έχουν καλεσμένους έκπληξη με πολύ κέφι και τραγούδι. Επίσης και το φιλανθρωπικό κομμάτι δε λείπει από κάποια προγράμματα.

ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:15
Δυο γιορτινές εκπομπές με πολλές εκπλήξεις, μας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων με τον πιο ανατρεπτικό, αλλά και διασκεδαστικό τρόπο! Καλεσμένοι το Βράδυ της Πέμπτης: Βίκυ Σταυροπούλου και Μιθριδάτης. Καλεσμένοι το Βράδυ της Παρασκευής: Βαγγέλης Περρής, Ιωάννα Πηλιχού, Πάολα.

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
Στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της εκπομπής με Με το Δεξί,
ο Σπύρος Σούλης με την ομάδα του και τους συντελεστές του Πρωινού ΑΝΤ1, αναλαμβάνουν να γκρεμίσουν ένα σπίτι με πολλά προβλήματα και να ξαναχτίσουν στη θέση του, ένα όμορφο και λειτουργικό οίκημα, που θα δώσει χαρά στην οικογένεια Στάβαρη και θα εξασφαλίσει σε όλα τα μέλη της καλύτερη ποιότητα ζωής! Συντονιστείτε, ο Σπύρος Σούλης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Χριστίνα Πολίτη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Λίτσα Πατέρα έρχονται την Παρασκευή στις 21:00 και κάνουν ποδαρικό... Με το Δεξί!


DANCING ON ICE
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
Ένα super γιορτινό Dancing on Ice έρχεται την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου και φέρνει τις πιο xmas εκπλήξεις από την αρχή... ως το τέλος! Χορό στον πάγο, αποκλειστικά με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, από τα διάσημα ζευγάρια και τραγούδι με απρόσμενες διασκευές και νέες εκτελέσεις σε all time Christmas classics από: Κόκκινα Χαλιά, Nikki Ponte, E-Magic και Χάρη Αντωνίου.

ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 07:00
Ο Γιώργος Παπαδάκης μας εύχεται «Χρόνια Πολλά» με καλεσμένους τη Μάγδα Παπαγιάννη και τον Παύλο Χαϊκάλη. Εύχεται όμως και στον Χρήστο Φερεντίνο για τη γιορτή του, μέσα από ένα video... έκπληξη! Ο Γιώργος Παπαδάκης επίσης, φιλοξενεί τη Μαρί Κυριακού σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.
Στη συνέχεια η Παρέα από το Πρωινό ΑΝΤ1 μας φέρνει αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το 2012 από τη Λίτσα Πατέρα. Μας παρουσιάζει ένα... ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο ψωμί από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και φυσικά μας ανοίγει την όρεξη για... αμέτρητο κέφι! Με καλεσμένους τον Σάββα Πούμπουρα να μας μιλάει για την «Οικογένεια της Συμφοράς» που ξεκινάει σύντομα στον ΑΝΤ1 και τον Κώστα Μαρτάκη να ερμηνεύει επιτυχίες δικές του και άλλων καλλιτεχνών, χορεύουμε, τραγουδάμε και γιορτάζουμε στον ρυθμό των Χριστουγέννων παρέα με το Πρωινό ΑΝΤ1!

WIPE OUT
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
Το παιχνίδι ξεκινάει και στη μάχη μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας «πέφτει»... πολύ γέλιο! Wipe Out με τον Γιώργο Λιανό, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου από την Αργεντινή... στον ΑΝΤ1.

BLACKOUT CELEBRITY EDITION... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00, ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
Το Χριστουγεννιάτικο Blackout ρίχνει στο σκοτάδι 6 χορευτές του Dancing on Ιce! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ιωάννα Πηλιχού, η Χριστίνα Παππά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Μαριάννα Καλλέργη μπήκαν για τα καλά στις σκοτεινές δοκιμασίες και βγήκαν με καλό σκοπό, αφού χάρισαν το χρηματικό έπαθλο στους Γιατρούς του Κόσμου. Στο Χριστουγεννιάτικο Celebrity Blackout θα λάμψει το πνεύμα των Χριστουγέννων και θα το δείτε στον ΑΝΤ1!

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00
H παρέα από τη Θεσσαλονίκη δεν χάνει ποτέ το πάθος της, ούτε και το χιούμορ της και φυσικά ούτε... τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή της! Έτσι λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, έρχονται και μας λένε «Χρόνια Πολλά» με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

ΟΛΑ 12
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Στο Χριστουγεννιάτικο ΟΛΑ 12 βάζουμε τα καλά μας και υποδεχόμαστε αγαπημένους celebrities. Γιορτάζουμε, γελάμε κάνουμε πλάκα, περνάμε super, γιατί για μας τα Χριστούγεννα είναι στην καρδιά μας... πάνω απ' ΟΛΑ!